Tarantino: Tα καλύτερα burgers της Θεσσαλονίκης
Η γεύση που αγαπάει όλος ο πλανήτης στην ιδανική του μορφή
![_mg_9136.jpeg _mg_9136.jpeg](/images/1074x600/3/jpeg/sites/default/files/article/2018/10/19/_mg_9136.jpeg)
Τον Απρίλη του ’18 τα Άνω Λαδάδικα απέκτησαν ένα καινούριο, ζουμερό στέκι που λατρεύει τα burgers, τις τηγανητές πατάτες, τις μαύρες μουσικές, τις ελληνικές μπίρες και το street food, όσο ολόκληρος ο πλανήτης.
Στο «Tarantino» θα ανακαλύψεις και θα μυηθείς στο 100% Black Angus Burger, στο καπνιστό και slow cooked Beef Brisket, στο πεντανόστιμο Pulled Pork αλλά και στο χορτοφαγικό Portobello Mushroom Burger, παρέα με τις μοναδικές τηγανητές γλυκοπατάτες με μαγιονέζα τρούφας.
![_mg_9258.jpeg _mg_9258.jpeg](/images/w734/3/jpeg/sites/default/files/_mg_9258.jpeg)
![_mg_9217.jpeg _mg_9217.jpeg](/images/w734/3/jpeg/sites/default/files/_mg_9217.jpeg)
Η επιλογή του δρόμου δεν ήταν τυχαία, η Ερνέστου Εμπράρ αποτελεί ό,τι πιο underground έχει να αναδείξει η πόλη, αφού είναι ένα ιδιωτικό στενό που πάνκηδες, φάνκηδες, μηχανόβιοι αλλά και τα παιδιά του Baobab bar συνυπάρχουν χωρίς τις δηθενιές της γύρω περιοχής.
![_mg_9213.jpeg _mg_9213.jpeg](/images/w734/3/jpeg/sites/default/files/_mg_9213.jpeg)
Πρόσθεσε αβοκάντο, μπέικον, onion rings, αυγό, καπνιστό τυρί ή ό,τι άλλο θέλεις από τα έξτρα του «Tarantino», κουνήσου με την γκρούβα του Curtis Mayfield, ψάξ’ το σε όλα τα streetfood festivals και με μια φρέσκια μπίρα ετοιμάσου να φωνάξεις Bang Bang my Burger Shot me Down.
![_mg_9163.jpeg _mg_9163.jpeg](/images/w734/3/jpeg/sites/default/files/_mg_9163.jpeg)
Tarantino Sandwiches & Fries, Ερνέστου Εμπράρ 3-5. Fb: tarantinothessaloniki
![_mg_9145.jpeg _mg_9145.jpeg](/images/w734/3/jpeg/sites/default/files/_mg_9145.jpeg)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.