Tarantino: Tα καλύτερα burgers της Θεσσαλονίκης
Η γεύση που αγαπάει όλος ο πλανήτης στην ιδανική του μορφή

Τον Απρίλη του ’18 τα Άνω Λαδάδικα απέκτησαν ένα καινούριο, ζουμερό στέκι που λατρεύει τα burgers, τις τηγανητές πατάτες, τις μαύρες μουσικές, τις ελληνικές μπίρες και το street food, όσο ολόκληρος ο πλανήτης.
Στο «Tarantino» θα ανακαλύψεις και θα μυηθείς στο 100% Black Angus Burger, στο καπνιστό και slow cooked Beef Brisket, στο πεντανόστιμο Pulled Pork αλλά και στο χορτοφαγικό Portobello Mushroom Burger, παρέα με τις μοναδικές τηγανητές γλυκοπατάτες με μαγιονέζα τρούφας.


Η επιλογή του δρόμου δεν ήταν τυχαία, η Ερνέστου Εμπράρ αποτελεί ό,τι πιο underground έχει να αναδείξει η πόλη, αφού είναι ένα ιδιωτικό στενό που πάνκηδες, φάνκηδες, μηχανόβιοι αλλά και τα παιδιά του Baobab bar συνυπάρχουν χωρίς τις δηθενιές της γύρω περιοχής.

Πρόσθεσε αβοκάντο, μπέικον, onion rings, αυγό, καπνιστό τυρί ή ό,τι άλλο θέλεις από τα έξτρα του «Tarantino», κουνήσου με την γκρούβα του Curtis Mayfield, ψάξ’ το σε όλα τα streetfood festivals και με μια φρέσκια μπίρα ετοιμάσου να φωνάξεις Bang Bang my Burger Shot me Down.

Tarantino Sandwiches & Fries, Ερνέστου Εμπράρ 3-5. Fb: tarantinothessaloniki

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Και οπωσδήποτε για το πάρτι της Κυριακής
Εδώ, θα ευχαριστηθείς φαγάκι και μεζέδες μερακλήδικους
Διαχρονική επιλογή για όσους αναζητούν γνήσιες ελληνικές γεύσεις και ποιοτική εξυπηρέτηση
Και γι’ αυτό η Θεσσαλονίκη την έχει στην καρδιά της
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλή παρέα, η εμπειρία θα ‘ναι αξέχαστη…
Φαγητό της θαλπωρής και σπιτική ατμόσφαιρα
Μέσα στο Semiramis, με ενδιαφέρον μενού και σαγηνευτική ατμόσφαιρα
Πόσο μακριά πας για έναν κεφτέ;
Εδώ τα πάντα ξεκινούν από τη ζύμη που ζυμώνεται και ωριμάζει καθημερινά, με μοναδικά άλευρα
Εδώ όλα είναι χειροποίητα και ψήνονται στα κάρβουνα
Φοβερές πίτσες στον πεζόδρομο της Βαλτετσίου
Άνοιξε πριν ένα χρόνο, φέρνοντας κάτι διαφορετικό στη γειτονιά των Εξαρχείων
Ζεστή ατμόσφαιρα, νόστιμα πιάτα, το ιδανικό ραντεβού για τα μεσημέρια της Κυριακής
Ο executive chef David Buchanan έχει δημιουργήσει ένα μενού που αποτελεί ωδή στη γαλλική κουλτούρα
Ένας αντισυμβατικός πολυχώρος στου Ψυρρή
Κλασική ψησταριά, με όνομα καλό και κοσμαγάπητη στη γειτονιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.