- CITY GUIDE
- PODCAST
-
27°
Με τους κολυμβητές της Μαρίας Φιλοπούλου στους τοίχους, τη θάλασσα στα πόδια σας και τη Λιν στην κουζίνα η καινούρια ταβέρνα Foodie είναι σίγουρο bet. Γιατί η Λιν μαγειρεύει τέλεια, σπιτικά και με τα καλύτερα υλικά (έχω φάει από τα χεράκια της και ξέρω τι σας λέω). Το μενού επιμελείται η Κωνσταντίνα Αθανασίου, γνωστή μας από το I Cook Greek. Η Κωνσταντίνα έχει συνεργασθεί με εκδοτικές επιχειρήσεις ως διευθύντρια σε περιοδικά μαγειρικής, ενώ λειτουργεί και τους ιστότοπους icookgreek.com και icookgreekpoducts.gr. απ’ όπου μπορεί κανείς να παραγγείλει μερικά από τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών. Μαζί ο Χρήστος Κύρτσος, νέος επιχειρηματίας που έχει στο ενεργητικό του δυο επιτυχημένα bar, το Mouky στη Νεα Ερυθραία και το Blow στη Γιάλοβα, μεταξύ Πύλου και του συγκροτήματος Costa Navarino.
Το Foodie λοιπόν, που άνοιξε στις αρχές του καλοκαιριού, είναι all day μοντέρνα ταβέρνα με πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό ακόμα και παράδοση στο σπίτι. Οργανώνουν επίσης πάρτι και δεξιώσεις. Βρίσκεται στον χώρο του Costa Ilios, στον Ορνό. Δεν είναι όμως μόνο η ταβέρνα. Υπάρχει και το Boozeroo, pool bar που σου φέρνει από το πρωί μέχρι το βράδυ καφέδες, κοκτέιλ, σνακ και αναψυκτικά στην παραλία και στην πισίνα και είναι επίσης διαθέσιμο για καυτά αυγουστιάτικα πάρτι.
Και ένα τελευταίο νέο που μάθαμε: Οι δυο τους θα λειτουργήσουν και το μεζεδοπωλείο «Σκάντζα» στον Άγιο Δημήτριο στην Κηφισιά, που το περιμένουμε κατά τα μέσα Ιουλίου. Ραντεβού εκεί με όσους ξεμείνουν στην Αθήνα τον Αύγουστο…(Foodie, Costa Ilios, Ορνός, Μύκονος τηλ. κρατήσεων 22890 77262)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.