T.G.I. Friday’s - Thanks God, it’s Christmas
Νιώθω να έχω συμβάλει κι εγώ στην απόλαυση που θα πάρετε δοκιμάζοντας τα νέα χριστουγεννιάτικα κοκτέιλς των T.G.I. Friday’s. Η επιλογή τους έγινε μετά από διαγωνισμό που πήραν μέρος οι bartenders όλων των καταστημάτων. Κριτές ήταν δημοσιογράφοι και μέλη των T.G.I. Friday’s.
Επικράτησαν ενθουσιασμός, κέφι, δημιουργικό spirit και… φόβος μην αδικήσουμε καμιά από τις ομάδες που με τόσο μεράκι μετέτρεψαν τα υλικά που είχαν, με βάση το μαύρο παλαιωμένο ρούμι της Havana Club Anejo Reserva, σε απίθανα κοκτέιλς, ποτισμένα στην κυριολεξία με latin διάθεση. Σε ένα πρωινό, δοκιμάζοντας πάνω από 35 κοκτέιλ, καταφέραμε, πρώτον να μη γίνουμε ντίρλα, και δεύτερον να εντοπίσουμε τα πιο εύγευστα, τα πιο όμορφα στην εμφάνιση, τα πιο εμπνευσμένα. Τα επικρατέστερα, αυτά που θα απολαύσουμε την περίοδο των γιορτών, είναι: Black Mojito: Mε νότες μέντας και φρούτα του δάσους να εξισορροπούν την έντονη επίγευση του Havana Club Anejo Reserva. Cranberry Snowflake: Με melon liqueur, triple sec, σιρόπι και χριστουγεννιάτικη εικόνα με Christmas green rim και φραγκοστάφυλο. Havana Rita: Μargarita mix με παγωμένο χυμό ανανά και Havana Club Anejo Reserva. Candy Cane Swirl: Απολαυστικό, με παγωτό βανίλια, λευκό κρασί και ρούμι Havana Club Anejo Reserva. Τα δοκιμάσαμε σερβιρισμένα σε ποτήρια φτιαγμένα από κομμένα με ειδική μέθοδο μπουκάλια της Havana Club. Και μετά, όπως ήταν αναμενόμενο, δοκιμάσαμε τις νέες απολαυστικές γεύσεις του μενού.
Η νέα Tennessee BBQ Sauce απογείωνε όλα τα πληθωρικά πιάτα με τις γλυκοπικάντικες γεύσεις που αποτελούν εμβληματικά χαρακτηριστικά της κουζίνας του Tennessee. Όπως τo NY steak με καραμελωμένα κρεμμύδια, μανιτάρια και φρέσκο πουρέ πατάτας, τα λαχταριστά ribs, το μπούτι κοτόπουλου με λαχανικά και πουρέ, και τις γαρίδες με μπέικον σε καλαμάκι με ρύζι και λαχανικά του σεφ.
Φυσικά δεν είχαμε παραλείψει να ξεκινήσουμε με τις υπέροχες κλασικές γεύσεις των potato twisters, των onion rings, chicken parmesan quesadilla, και grapefruit-apple salad (ανάμεικτη πράσινη σαλάτα, με ρόκα, μαρούλι, ντοματίνια, πράσινο μήλο, γκρέιπφρουτ, garlic ciabatta croutons και κουκουνάρι, κατσικίσιο τυρί). Κλείσαμε με Oreo Madness (μπισκότο Oreo γεμιστό με παγωτό βανίλια, σoς σοκολάτας και καραμέλας).
T.G.I. Friday’s, Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι, 210 7227.721 αλλά και σε Π. Φάληρο, Κηφισιά, Παγκράτι, Αμπελόκηπους, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, καθώς και στην Αριστοτέλους και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προσοχή τι διαβάζετε για την κουζίνα της Θεσσαλονίκης και πού σας στέλνουν για… τίμιο φαγάκι
Καλό φαγητό, μπάρα με ωραία κοκτέιλ και τέλειες μουσικές
20 χρόνια στην Ομήρου, θα βρεις πολλά περισσότερα από καλό και νόστιμο φαγητό
Στον πεζόδρομο της Καλαμιώτου ανακαλύψαμε την «τέχνη του να μην κάνεις τίποτα»
Μια μικρή, εκλεπτυσμένη Ιταλία στο Κολωνάκι
Εκεί όπου χτυπά η καρδιά του μεγαλύτερου πάρτι των Ιλισίων
Πάνω στη Μικρή Πρέσπα, και τη μεθοριακή γραμμή
Και μας επιστρέφει στην κλασική Αθήνα που είχαμε ξεχάσει
Ζωντανή μουσική, καλωσόρισμα με welcome drink, ευχές και, φυσικά, ένα λαχταριστό μενού
Εδώ θα απολαύσετε πιάτα αναπάντεχα νόστιμα, που θα σας θυμίσουν κάτι από το οικογενειακό κυριακάτικο τραπέζι!
Το αγαπημένο pasta spot της Αθήνας για αυτές τις γιορτές μας παρουσιάζει την Xmas Magic
Εορταστικό γεύμα σε ένα νεοκλασικό ιστορικό κτίριο που μετρά 140 χρόνια ζωής
Εδώ θα απολαύσεις τη γιορτινή πλευρά της πόλης
Αν ψάχνετε ένα πραγματικά ξεχωριστό εστιατόριο για να αλλάξετε τον χρόνο, το Varoulko είναι ιδανικό
Οι σεφ Pino Saccheri και Αλέξανδρος Λαζούλης δημιουργούν πιάτα που απογειώνουν τη σύγχρονη ιταλική κουζίνα
Το μενού περιλαμβάνει τα καλύτερα της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας με σύγχρονες πινελιές και γευστικές εκπλήξεις
Αξέχαστα ρεβεγιόν στο στέκι της Κηφισιάς
Γιορτινές γεύσεις και ζωντανή μουσική στο αγαπημένο εστιατόριο του Κολωνακίου
Σε έναν μοναδικό χώρο με απέραντη θέα στο λιμάνι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.