- CITY GUIDE
- PODCAST
-
28°
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![42514-89584.jpg 42514-89584.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2013/06/03/42514-89584.jpg)
Στη λίμνη του Μαραθώνα (δεν πιστεύεις πως υπάρχει αυτή η ομορφιά σε απόσταση 20΄ από την Αθήνα) θα βρεις το Fragma. Όποια ώρα της ημέρας και να πας, απολαμβάνεις breathless θέα – το βράδυ που η λίμνη φωτίζεται είναι ιδανικό σημείο για καλοκαιρινές ρομάντζες. Η κουζίνα του έχει μεγάλη ποικιλία μεσογειακών πιάτων. Δροσιστικές σαλάτες, πάστες με θαλασσινά (πράσινα λινγκουίνι με μύδια, φρέσκο ginger και κόλιανδρο), πικάντικα κρέατα (ψαρονέφρι με ημίλιαστη ντομάτα και καπνιστό προβολόνε), ψαρικά (φιλέτο σολομού με φινόκιο στη λαδόκολλα). Η πλούσια κάβα έχει 30 ελληνικές ετικέτες, αλλά και τα κοκτέιλ είναι καλά και πολλά. Η πάβλοβα με παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης και σάλτσα φράουλας είναι για τη γλύκα της επιστροφής.
Λίμνη Μαραθώνα, 210 8143415
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Domes Noruz Kassandra φιλοξενεί την dream team της θεσσαλονικιώτικης κουζίνας
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.