- CITY GUIDE
- PODCAST
-
28°
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![42507-89562.jpg 42507-89562.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2013/06/03/42507-89562.jpg)
Στις γραφικές γειτονιές, με καλή παρέα, μεζεδάκια και πολλά πολλά τσίπουρα γίνονται πιο όμορφα τα βράδια της (καλοκαιρινής) ζωής μας. Τελευταία μας αδυναμία η Σεμέλη, ένα παραδοσιακό τσιπουράδικο με ιστορία 20 χρόνων. Με κάθε τσίπουρο έρχονται και τρεις μεζέδες, που μπορεί να είναι χταποδάκι, γαύρος μαρινάτος, σκουμπρί, ντοματοκεφτέδες, καβουροσαλάτα και άλλα τέτοια ωραία. Με το δεύτερο τσιπουράκι θα έρθουν άλλοι τρεις, διαφορετικοί αυτή τη φορά μεζέδες, και πάει λέγοντας. Για όσους πεινάνε περισσότερο, προτείνουμε τα πεντανόστιμα κυρίως μακαρονάδα θαλασσινών και το γεμιστό καλαμάρι στα κάρβουνα, αλλά και το εξαιρετικό ορεκτικό που λέγεται πικάντικο καρότο. Η Σεμέλη αγαπάει τη ρεμπέτικη μουσική, έχει δύο χώρους και μια πολύ ωραία πράσινη αυλή. Κάθε μέρα από τις 7 το απόγευμα έως αργά, ενώ την Κυριακή ξεκουράζεται.
Σερρών 67, Κορυδαλλός, 210 4953521
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Domes Noruz Kassandra φιλοξενεί την dream team της θεσσαλονικιώτικης κουζίνας
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.