Kik Project, στα Εξάρχεια βρήκαμε (ακόμη) ένα ωραίο στέκι
Από το πρωί μέχρι το βράδυ με νοστιμιές, μουσικές και κέφια
![4766-35219.jpg 4766-35219.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/4766-35219_0.jpg)
![kik-anoigma.jpg kik-anoigma.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2018/01/08/kik-anoigma.jpg)
Μπενάκη και Κωλέττη στα Εξάρχεια, όπως μπαίνεις από τη Σόλωνος στα δεξιά, βρίσκεις ένα μπαρ καλοβαλμένο, πρωτότυπα στημένο με μία τεράστια μπάρα όπως οφείλει να διαθέτει κάθε τέτοιο μαγαζί που σέβεται τον εαυτό του.
![316a0908web.jpg 316a0908web.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/316a0908web_0.jpg)
Το «Kik Project» ήταν μία ιδέα του Νίκου και της Ζέτας. Ο πρώτος παλιός στο επάγγελμα. Η δεύτερη παλαιή θαμώνας. Ταίριαξαν τα γούστα και στήθηκε το μπαράκι, βρήκαν και τον Γιώργο με τις ιδέες του και το «κανάκεψαν». Καφές και ροφήματα και εξαιρετικοί φρέσκοι χυμοί τις πρωινές ώρες, τροφοδοτούν με delivery και τα γραφεία της συνοικίας, μπιρίτσα το μεσημέρι, ωραία σνακ, πιο επιτηδευμένη, νόστιμη κουζίνα το βράδυ, σαλάτες και όλα τα υπόλοιπα. Καθαρά ποτά στη μπάρα και τα τραπεζάκια, έντιμο ποτό, τίμιες τιμές. Κάθε Κυριακή έχουν και live τα παιδιά, χαρμόσυνα πράγματα, χαμόγελο, ευγένεια, σπάνια προϊόντα δηλαδή στην γκρίζα ζώνη της Αθήνας. Κάνει για στέκι, προσωπικό και συλλογικό.
![kik-project-inexarchiagr-main-1.jpg kik-project-inexarchiagr-main-1.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/kik-project-inexarchiagr-main-1.jpg)
Εμ. Μπενάκη 45, Εξάρχεια, 210 3810715
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.