Στο Chicken Stories έχουν όλες τις εκδοχές του κοτόπουλου που ονειρεύεσαι
Οι πιο νόστιμες ιστορίες τρώγονται στην Αγία Παρασκευή
![chicken-anoigma.jpg chicken-anoigma.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2017/12/29/chicken-anoigma.jpg)
Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό: κάπου σε αυτή την πόλη υπάρχει ένα μέρος όπου το κοτόπουλο είναι παντοδύναμος βασιλιάς. Μπαίνει σε burgers, τυλίγεται σε wraps, στριμώχνεται σε σάντουιτς, τηγανίζεται, ψήνεται, πανάρεται και γεμίζει buckets με ζουμερά wings και τραγανά nuggets. Ή στολίζει βουνά από «αθώες» σαλάτες. Ναι, το Chicken Stories είναι το άνδρο της γρήγορης μεν, πεντανόστιμης δε κοτοπουλοδιαστροφής. Με την καλή έννοια.
![chicken-stories-net-piso-30959v.p-1.jpg chicken-stories-net-piso-30959v.p-1.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/chicken-stories-net-piso-30959v.p-1.jpg)
Η κοτοπουλένια ιστορία ξεκίνησε από μια οικογένεια στη Ρόδο με παράδοση στην εκτροφή κοτόπουλου. Με σίγουρη την πρώτη ύλη, έκαναν το επόμενο βήμα και εγένετο το Chicken Stories. Για αυτό και το motto τους είναι a Family Affair.
![chicken-stories0356.jpg chicken-stories0356.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/chicken-stories0356.jpg)
![image2.jpg image2.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/image2.jpg)
Δεν θα πω ψέματα. Δεν είμαι φαν του fast food. Και όλο το στήσιμο του Chicken Stories παραπέμπει σε φαστφουντάδικο. Γουστόζικο, δεν μπορώ να πω, αλλά παρόλα αυτά φαστφουντάδικο. Μπήκα διστακτική και παρέμεινα διστακτική μέχρι που κάτω από τη μύτη μου προσγειώθηκε ένας κουβάς παραγεμισμένος με πικάντικες φτερούγες, τραγανά φιλετάκια και κοτομπουκιές. Μέχρι που έφαγα το υπέροχο Backyard burger (€4.50) με τραγανό φιλέτο κοτόπουλου πανέ 130γρ., τσένταρ, μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια, μαρούλι και μαγιονέζα Chicken Stories και τσίμπησα και λίγο από το Bistro Burger (€4,50) του διπλανού (δεν φταίω εγώ, είχε φιλέτο κοτόπουλου ψημένο στη σχάρα, baby ρόκα, ντρέσινγκ μουστάρδας και παρμεζάνα!-το λες και διαιτητικό). Μέχρι που –συνεχίζω- αποτέλειωσα με βουλιμία ένα Caesar Salad Wrap (€4,50) με φιλέτο κοτόπουλου σχάρας 140γρ., μαρούλι, κρουτόν, παρμεζάνα και σος του Καίσαρα. Όταν πια ήρθαν οι (εθιστικές) τηγανιτές πατάτες ένιωσα σαν μόλις να αρχίζει το παιδικό μου πάρτι.
![chicken-stories-piso-net-30863v.p-1.jpg chicken-stories-piso-net-30863v.p-1.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/chicken-stories-piso-net-30863v.p-1.jpg)
![image2-2.jpg image2-2.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/image2-2.jpg)
Η αλήθεια είναι ότι όσα ψέματα κι αν πεις στον εαυτό σου, έρχεται η στιγμή που έχεις μια ακατανίκητη όρεξη για fast food. Αφού θα την κάνεις που θα την κάνεις λοιπόν την αλητεία, κάνε την τουλάχιστον σωστά. Με 20 (ναι, 20!) διαφορετικά κοτοπουλένια burgers, που περιέχουν όλες τις παραλλαγές του κοτόπουλου που μπορείς να φανταστείς, με σάντουιτς τίγκα στις κοτομπουκιές και φυσικά με το υπέρτατο όνειρο του κουβά που ξεχειλίζει από ζουμερά κομμάτια κοτόπουλου (από 100% φρέσκα ελληνικά κοτόπουλα), ψημένα σε πίεση ατμού με τραγανή κρούστα από εκλεκτές ποικιλίες αλεύρων, και μυρωδάτα μπαχαρικά. Αυτή είναι η αυθεντική συνταγή Chicken Stories. Προφανώς και το hashtag που ταιριάζει εδώ είναι #ZoikaiKota.
![_mg_7166.jpg _mg_7166.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/_mg_7166.jpg)
![_mg_7179.jpg _mg_7179.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/_mg_7179.jpg)
Ηρώων Πολυτεχνείου 8, Πλατεία Αγ. Παρασκευής, 210 6016090
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Domes Noruz Resort φιλοξενεί την dream team της θεσσαλονικιώτικης κουζίνας
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.