- CITY GUIDE
- PODCAST
-
30°
Beef Briskers: Βρήκαμε το νέο στέκι του χειμώνα. Το επί 10 ώρες σιγοψημένο black angus ήρθε στην Ελλάδα
Το Σύνταγμα απέκτησε το δικό του gourmet - street food
Σάββατο βράδυ και η ιδέα να βγεις στην κοσμοπλημμυρισμένη Αθήνα των εορτών μοιάζει μάλλον κακή ιδέα, επομένως... «ας παραγγείλουμε από αυτό το νέο μαγαζί που άνοιξε στην Περικλέους και διάβασα ότι έχει ένα ιδιαίτερα ψημένο κρέας». Όπως διαπιστώσαμε στην πορεία πρόκειται για το πιο νόστιμο και μαλακό κρέας που θα δοκιμάσεις, ονομάζεται brisket, δηλαδή, μοσχάρι black angus σιγοψημένο για 10 ώρες! Μία ιδιαίτερη γευστική εμπειρία με ένα burger που σίγουρα δεν έχεις ξαναδοκιμάσει.
Μετά από την πρώτη delivery εμπειρία, σύντομα επισκέφτηκα και το εστιατόριο που βρίσκεται στην Περικλέους, σε έναν προσεγμένο, πεντακάθαρο χώρο με ευγενικούς σερβιτόρους και γρήγορο σέρβις. Όπως έμαθα οι συνταγές των burgers είναι πιστή αναπαραγωγή της συνταγής- σήμα κατατεθέν του Texas. Τα briskers διατίθενται σε 3 μεγέθη, mini, standard και epic και σερβίρονται μαζί με 12 home made σως (bbq/ Jack Daniels κλπ.)
Δοκίμασε τα: New Yorker (καπνιστό τυρί 3μηνης ωρίμανσης, μαγιονέζα και σως Jack Daniels), Colorado Ranch (τυρί cheddar, καραμελωμένα κρεμμύδια, iceberg και μαγιονέζα), Greek D-light (παραδοσιακή σάλτσα ντάκος, τυρί cottage και κρέμα μπαλσαμικου) και Bollywood Brisket (κάρυ, relish από ντοματίνια και γιαούρτι), ενώ για τους λάτρεις του πικάντικου υπάρχει το Tex-Mex brisket με τυρί τσένταρ, πικάντικη σάλτσα ντομάτας και γιαούρτι-μαγιονέζα sour cream πάνω σε αυθεντικές μεξικανικές τορτίγιες.
Οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσεις και τις σαλάτες του (μου έκανε ιδιαίτερα καλή εντύπωση το μεγάλο μέγεθός τους όταν παραγγείλαμε delivery), ενώ υπάρχει και προσφορά με πατάτες και αναψυκτικό, αλλά και kids menu.
Μετά τη γιορτινή βόλτα στην Ερμού το Briskers σε περιμένει και θα σε ανταμείψει - trust me!
Περικλέους 30, Σύνταγμα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.