Avalon, ο βασιλιάς Αρθούρος επιστρέφει στου Ψυρρή
Το γνωστό bar restaurant, έπειτα από μερικά χρόνια απουσίας, ανοίγει ξανά στις 26/10
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![377694-779548.jpg 377694-779548.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2017/10/20/377694-779548.jpg)
Ο μύθος λέει ότι στο νησί Άβαλον κείτεται ο βασιλιάς Αρθούρος. Σε πιο γνώριμα εδάφη (συγκεκριμένα σε αυτά του Ψυρρή), το Avalon επιστρέφει με όλη τη μεσαιωνική αίγλη του και, ναι, φέρνει μαζί και τα απίστευτα μύδια του!
Από τα πιο ωραία bar restaurant αυτής της πόλης, έκλεισε πριν μερικά χρόνια για να επιστρέψει όμως δριμύτερο την ερχόμενη Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου. Σε άλλες εποχές είχε γίνει γνωστό για τις δεκάδες παραλλαγές σε μύδια, αξέχαστη λιχουδιά που υπάρχει και στο νέο μενού. Φρέσκα μύδια προβενσάλ, με κρέμα saffron, με βούτυρο, κρασί και θυμάρι, με celery και κρέμα λεμονιού, με Μπράντι, speck και άνηθο, με…ε, δεν θα σας στα πούμε όλα, δεν μας αρέσει να χαλάμε το σασπένς.
Επιπλέον θα ανακαλύψετε από την αρχή ωραία πάστα και ριζότο, σαλάτες και τραγανές μπρουσκέτες, όπως και μερικά πληθωρικά πλατό (τυριών, αλλαντικών, κρεατικών, ακόμη και καπνιστών ψαριών) για να κάνετε το ταίριασμα με κάποια από τις 45 ετικέτες του ελληνικού και ιταλικού αμπελώνα. Κι οι whiskey lovers όμως καθόλου παραπονεμένοι δεν θα μείνουν… Καλώς ήρθες και πάλι Avalon!
Λεωκορίου 20, Ψυρρή, 693 4046133, Fb: Avalon
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.