- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Κρυμμένο καλά σε μια καταπράσινη γωνιά, φωτισμένο από το ατμοσφαιρικό φως των κεριών, γεμάτο με υπέροχες μουσικές από όλο τον κόσμο. Είναι σίγουρα από τα πιο όμορφα στέκια των Βορείων Προαστίων, κι αν έρθεις έστω και μία φορά, επιστρέφεις για πάντα.
Δοκίμασε τις συνταγές που το έκαναν διάσημο, όπως τη μους από λευκό γνήσιο ταραμά, το ταρτάρ καπνιστού σολομού, τις παπαρδέλες με προσούτο San Daniele, πράσο και μανιτάρια porcini, το burger από Black Angus, τη φρέσκια γλώσσα meuniere με βραστά λαχανικά και την τόσο βελούδινη τάρτα μήλου με παγωτό βανίλια. Κάτσε όμως και στην μπάρα για τα πιο ατμοσφαιρικά βράδια της ζωής σου, παρέα με το φημισμένο spicy bloody Mary ή με ένα δροσιστικό ginger and lime martini. Το φθινόπωρο είναι πιο όμορφο εδώ…
Δαβάκη 1 και 28ης Οκτωβρίου, Ψυχικό, 210 6755571, www.geonasrestaurant.gr, Fb: Geonas Restaurant
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στου Λου, πηγαίνεις για τον Λου. Και επειδή αντιμετωπίζει το εστιατόριο σαν κυριακάτικο τραπέζι.
Έχει μόνο καλαμάκια, τέλεια ντιπάκια και άψογες τηγανιτές πατάτες
Σε ένα pop-up που θα κρατήσει ως τις 2 Γενάρη
Το αγαπούν οι διανοούμενοι, οι καλλιτέχνες της γειτονιάς κι όλη Αθήνα που έρχεται από παντού
Φαγητό παλιάς νοικοκυράς, σκηνικό παλιάς ταινίας
Αυθεντική γεύση από Ελλάδα
Οικονομικό και πεντανόστιμο, αυτό ακριβώς που θέλαμε για τα παρεΐστικα ραντεβού μας
Γαλλική φινέτσα, υψηλή γαστρονομία, και ατμόσφαιρα πολυτέλειας στον Αστέρα Βουλιαγμένης
Το Κολωνάκι μόλις έγινε ακόμα πιο νόστιμο
Και συμπληρώνει το παζλ της γαστρονομίας στη χοτ γειτονιά του Παγκρατίου
Έχει αληθινό μουσακά και σπέσιαλ μπακαλιαράκια
Αλλάζοντας τα πάντα, αλλά διατηρώντας τον πυρήνα του
«Ήθελα ένα μαγαζί να μοιάζει με σπίτι. Και στον χώρο του, και στο φαγητό του και στους θαμώνες του», λέει ο ιδιοκτήτης Κωνσταντίνος Σφακιανάκης
Εδώ ξεκινάς με τον πρωινό σου καφέ και τελειώνεις με μπίρες αργά το βράδυ, κάτι σαν διακοπές στην καρδιά της πρωτεύουσας
Προορισμός για κάθε περίσταση και για όλες τις ώρες της ημέρας
Κουβαλάει στην αύρα του την ιστορία της πόλης και μαζί μικρές ή μεγάλες ιστορίες των ανθρώπων της ανά τις δεκαετίες
Από το 2016 προσφέρει στιγμές ξένοιαστης, γλυκιάς και νόστιμης ζωής
Ένα ξακουστό και προσιτό εστιατόριο που θα πρέπει να επισκεφθείτε
Μεσογειακό μενού με πρώτες ύλες από τη Νάξο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.