![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![365630-755971.jpg 365630-755971.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2015/05/17/365630-755971.jpg)
Κρυμμένο καλά σε μια καταπράσινη γωνιά, φωτισμένο από το ατμοσφαιρικό φως των κεριών, γεμάτο με υπέροχες μουσικές από όλο τον κόσμο. Είναι σίγουρα από τα πιο όμορφα στέκια των Βορείων Προαστίων, κι αν έρθεις έστω και μία φορά, επιστρέφεις για πάντα.
Δοκίμασε τις συνταγές που το έκαναν διάσημο, όπως τη μους από λευκό γνήσιο ταραμά, το ταρτάρ καπνιστού σολομού, τις παπαρδέλες με προσούτο San Daniele, πράσο και μανιτάρια porcini, το burger από Black Angus, τη φρέσκια γλώσσα meuniere με βραστά λαχανικά και την τόσο βελούδινη τάρτα μήλου με παγωτό βανίλια. Κάτσε όμως και στην μπάρα για τα πιο ατμοσφαιρικά βράδια της ζωής σου, παρέα με το φημισμένο spicy bloody Mary ή με ένα δροσιστικό ginger and lime martini. Το φθινόπωρο είναι πιο όμορφο εδώ…
Δαβάκη 1 και 28ης Οκτωβρίου, Ψυχικό, 210 6755571, www.geonasrestaurant.gr, Fb: Geonas Restaurant
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.