Ο κήπος του Dos Hermanos έχει το Μεξικό μέσα του…
Fajitas, enchiladas, tacos και μαργαρίτες σε κήπο μυστικό και καταπράσινο
![365441-755640.jpg 365441-755640.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2017/07/26/365441-755640.jpg)
Τα μυστικά είναι για να μένουν κρυφά, όμως μετά από 25 χρόνια στην Κηφισιά, το Dos Hermanos είναι το μικρό μυστικό όλων. Ειδικά όταν είναι καλοκαίρι και θέλεις να μεταφερθείς, έστω και νοερά, σ’ άλλη γη, σ’ άλλα μέρη… που λένε και οι ρομαντικές ψυχές. Έτσι ρομαντικός είναι και ο κήπος του, «κρυμμένος» και καταπράσινος, με πόρτες, παραθυρόφυλλα, φαναράκια κι άλλα πολλά που σε αφήνουν με την αίσθηση ότι έχεις ταξιδέψει σε κάποια γειτονιά του Μεξικού.
Σε αυτή τη μαγευτική αυλή θα απολαύσεις όλες τις αυθεντικές σπεσιαλιτέ τις μεξικανικής κουζίνας, όπως απίστευτα fajitas, enchiladas, tacos, burritos, αλλά και πολλές προτάσεις γκριλ, κι αυτές με το μεξικάνικο τρόπο, όπως ψαρονέφρι με μάνγκο, κοτόπουλο με ανανά κ.ά. Θα βρεις όμως και τις πιο φημισμένες, ίσως, μαργαρίτες της πόλης, φανταστική home made sangria, αλλά και μια μεγάλη λίστα κοκτέιλ με βάση τη παλαιωμένη τεκίλα.
Κυριαζή 24, Κηφισιά, 210 8087906, www.doshermanos.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.