- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ο κήπος του Dos Hermanos έχει το Μεξικό μέσα του…
Fajitas, enchiladas, tacos και μαργαρίτες σε κήπο μυστικό και καταπράσινο
Τα μυστικά είναι για να μένουν κρυφά, όμως μετά από 25 χρόνια στην Κηφισιά, το Dos Hermanos είναι το μικρό μυστικό όλων. Ειδικά όταν είναι καλοκαίρι και θέλεις να μεταφερθείς, έστω και νοερά, σ’ άλλη γη, σ’ άλλα μέρη… που λένε και οι ρομαντικές ψυχές. Έτσι ρομαντικός είναι και ο κήπος του, «κρυμμένος» και καταπράσινος, με πόρτες, παραθυρόφυλλα, φαναράκια κι άλλα πολλά που σε αφήνουν με την αίσθηση ότι έχεις ταξιδέψει σε κάποια γειτονιά του Μεξικού.

Σε αυτή τη μαγευτική αυλή θα απολαύσεις όλες τις αυθεντικές σπεσιαλιτέ τις μεξικανικής κουζίνας, όπως απίστευτα fajitas, enchiladas, tacos, burritos, αλλά και πολλές προτάσεις γκριλ, κι αυτές με το μεξικάνικο τρόπο, όπως ψαρονέφρι με μάνγκο, κοτόπουλο με ανανά κ.ά. Θα βρεις όμως και τις πιο φημισμένες, ίσως, μαργαρίτες της πόλης, φανταστική home made sangria, αλλά και μια μεγάλη λίστα κοκτέιλ με βάση τη παλαιωμένη τεκίλα.

Κυριαζή 24, Κηφισιά, 210 8087906, www.doshermanos.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιδανικό σημείο για στάση σε μια χριστουγεννιάτικη βόλτα στο κέντρο ή για ένα χαλαρό festive lunch
Ένα εστιατόριο που αποτελεί από μόνο του λόγο επίσκεψης στο νησί του Αργοσαρωνικού
Φρέσκα υλικά, αληθινή γεύση, χαμόγελα χορτασμένα
Ο νέος ιδιοκτήτης, Κωνσταντίνος Σουρτζής, συνεχίζει την ταβέρνα απευθυνόμενος και στους παλαιούς θαμώνες αλλά και σε νέο κόσμο που κατοικεί ή επισκέπτεται τα Εξάρχεια
Ολοκαίνουργιο και πολύ ενδιαφέρον, έχει όλα τα φόντα να γίνει το επόμενο στέκι σου
Αυθεντικές, ουσιαστικές προτάσεις, που θα λατρέψει κάθε καλοφαγάς
Ο σεφ Ιπποκράτης Αναγνωστέλης συνδυάζει ελληνικές πρώτες ύλες με τεχνικές και επιρροές της ιαπωνικής γαστρονομίας
Το brunch spot που κέρδισε κάθε food lover της πόλης, χάρη στον signature πύργο για δύο, που εμφανίζεται μπροστά σου σαν κάτι άκρως απολαυστικό
Μια γρήγορη στάση που μετατρέπεται σε μικρό, γιορτινό ritual για κάθε επισκέπτη
Από πρωινό και χορταστικό brunch μέχρι χαλαρό δείπνο και δημιουργικά κοκτέιλ.
Φημισμένο για τις γεύσεις, την υψηλή αισθητική και τη ζεστή φιλοξενία
Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την αλήθεια της θαλασσινής γεύσης
Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, όπως θα τη συναντούσε κανείς σε μια καλή ταβέρνα της δεκαετίας του ’50 και του ’60
Festive menus για τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα οποία συνοδεύονται από ζωντανή μουσική
Iδανικό και για όσους αναζητούν έναν όμορφο και καλαίσθητο χώρο για να οργανώσουν εταιρικές εκδηλώσεις, κοπές πίτας ή private events
Υψηλή γαστρονομία, αίσθηση οικείας πολυτέλειας και διάθεση party
Street food που σε απογειώνει, πρώτες ύλες κορυφής και δημιουργίες που μένουν αξέχαστες
Σε έναν κόσμο όπου όλα γίνονται γρήγορα και έτοιμα, εδώ πολλά πράγματα γίνονται από την αρχή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.