- CITY GUIDE
- PODCAST
-
29°
Μήπως σου άνοιξε η όρεξη για noodles;
Αν θες να ταξιδέψεις στα δρομάκια του Τόκιο ή να δοκιμάσεις το street food της Μπανγκόγκ, υπάρχουν τα Noodle Bar
Η ασιατική κουζίνα είναι από τις παντοτινά αγαπημένες αυτής της πόλης. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, ποιος δεν έχει λαχτάρα για δροσερό sushi; Και πραγματικά μπορεί κανείς να πει «όχι» σε ένα παραγεμισμένο μπολ με noodles; Για αυτό αγαπάμε τα Noodle Bar. Γιατί έχει master στην κουζίνα της νοτιανατολικής Ασίας και ποτέ δεν μας αφήνει παραπονεμένους, είτε θέλουμε να ταξιδέψουμε στα δρομάκια του Τόκιο, είτε να δοκιμάσουμε το street food της Μπανγκόγκ. Ποτέ πριν το ασιατικό φαγητό δεν ήταν τόσο ποιοτικό, νόστιμο αλλά και ταυτόχρονα τόσο προσιτό.
Στον πλούσιο κατάλογό του θα βρεις περισσότερες από 150 (!) προτάσεις, όλες τους φανταστικές και μαγειρεμένες με τα πιο φρέσκα υλικά. Μπορείς να τις απολαύσεις σπίτι σου ή στα εστιατόρια Noodle Bar με την υπέροχη pop asian αισθητική και τις καταπράσινες αυλές.
Εμείς δοκιμάσαμε και αγαπήσαμε τα noodles με κάσιους και γλυκιά σάλτσα τσίλι, τα αξεπέραστα Dragon Rolls (ρολά με γέμιση από χέλι, αγγούρι και αβοκάντο, σος χελιού και κόκκινο τομπίκο), τα Ebi Tempura (ρολά με εξωτερική επικάλυψη ρυζιού και γέμιση με γαρίδα tempura, φρέσκα κρεμμυδάκια και πικάντικη μαγιονέζα) και τα Rainbow με γέμιση από καβούρι.
Tip: Υπάρχουν ακόμη πολλές vegan ή και raw vegan προτάσεις! Extra tip: Μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου και online μέσα από το www.noodlebar.gr ή μέσω της εφαρμογής Noodle Bar, διαθέσιμη για iOS και Android.
Καταστήματα Noodle Bar: Σύνταγμα, Ζωγράφου, Π. Φάληρο, Γλυφάδα, Περιστέρι, Fb: NoodleBarGR, Instagram: noodlebargr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.