Mandragoras φύτρωσε στην Καλλιθέα!
Το…μυθικό φυτό έχει μεγάλη αγάπη για την ελληνική κουζίνα, την πειράζει λίγο ή πολύ και σερβίρει λαχταριστές προτάσεις
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![357666-741062.jpg 357666-741062.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2017/06/06/357666-741062.jpg)
Φρέσκια άφιξη στην Καλλιθέα με τον Mandragora και πρωταγωνιστή την κουζίνα του από τον εδώ και χρόνια σεφ του Αγορά Select Μάκη Κουτσονίκα και τον αδερφό του Βασίλη. Με μεγάλη αγάπη για την ελληνική κουζίνα, την πειράζουν λίγο ή πολύ και σερβίρουν καθαρές γεύσεις που αναδεικνύουν την πρώτη ύλη. Τα κρασιά και οι μπίρες ακολουθούν την ίδια κατεύθυνση και είναι επιλεγμένα από Έλληνες παραγωγούς.
Καθημερινά θα ανακαλύψετε δροσερά κοκτέιλ, πιάτα ημέρας και φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Αξίζει να δοκιμάσετε το τεράστιο χοιρινό κότσι σιγοψημένο με σάλτσα δαμάσκηνου, το ριζότο με δημητριακά, μανιτάρια και βούτυρο λευκής τρούφας ή τα αφράτα μοσχαρίσια μπιφτέκια με μαρμελάδα μπέικον και άγριο ρύζι.
Οι πρώτες ύλες είναι προσεκτικά διαλεγμένες και κατά κύριο λόγο έρχονται από διάφορα μέρη της Ελλάδας, τα ζυμαρικά είναι χειροποίητα, ενώ φανταστικό είναι το ζυμωτό ψωμί. Ο Mandragoras είναι ανοιχτός καθημερινά 13.30 - 00.30 εκτός Δευτέρας και τις επόμενες μέρες θα ανοίξει και τον περιποιημένο και αεράτο εξωτερικό του χώρο.
Ευαγγελιστρίας 96, Καλλιθέα, 6985920282,fb: Mandragoras εστιατόριον
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.