Ένας Δυόσμος για το καλοκαίρι
Αυθεντικό πειραιώτικο εδεσματοπωλείο με πιάτα και μουσικές που ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![357660-741049.jpg 357660-741049.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2017/06/06/357660-741049.jpg)
Από εκείνα τα μαγαζιά που πάντα επιστρέφεις, σαν να σε οδηγεί το διαχρονικό άρωμα του δυόσμου. Περιποιημένο, αυθεντικό πειραιώτικο εδεσματοπωλείο με πιάτα και μουσικές που ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, σε ένα υπέροχο νεοκλασικό του 1920. Τα τοπικά προϊόντα που αγαπάμε γίνονται αρώματα και απίθανες γεύσεις στους μεζέδες και τα πιάτα που μαγειρεύει με την καρδιά του ο σεφ Άγγελος Αρβανίτης.
Ζυμώνει και ανοίγει φύλλο, αναζητά τις ντόπιες πρώτες ύλες σε κάθε ελληνική γωνιά και χαρίζει εξαίσιες επιλογές όπως φάβα Σχοινούσας με κρέμα από κάπαρη, αυγά τηγανητά πάνω σε φωλιά από sticks πατάτας, τηγανιά μανιταριών με κασέρι Ξάνθης και λάδι τρούφας αλλά και σαλάτες, υπέροχα κυρίως με κρεατικά και γλυκά για το τελείωμα. Θα το αγαπήσεις για τα χαμόγελα και τη φιλοξενία των ανθρώπων του, το καλό φαγητό, το όμορφο περιβάλλον της σάλας με το ξύλινο πάτωμα και για το δροσερό αεράκι της Φρεαττύδας στα τραπεζάκια της καλοκαιρινής ταράτσας του.
Φρεατύδος 42Α, Πειραιάς, 2104611335, diosmos.gr, Fb: Δυόσμος, Instagram:dyosmos.edesmatopolio
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.