- CITY GUIDE
- PODCAST
-
30°
Street Kitchen: Η καινούργια άφιξη στον Πειραιά αποθεώνει το comfort food
Μακαρονάδες, τηγανιτές πατάτες, υπερμεγέθη σάντουιτς και κολασμένα cheesecakes
«Μπορείς να μετατρέψεις κάθε γεύμα σε σάντουιτς και κάθε σάντουιτς σε γεύμα», λέει η επιγραφή στον γκρι τοίχο. Το Street Kichen άνοιξε πριν λίγο σε ένα pop χώρο στην Ακτή Θεμιστοκλέους και αποθεώνει το comfort food. Πληθωρικά σάντουιτς, λαχταριστές μακαρονάδες, τηγανιτές πατάτες όλων των ειδών, burgers, τεράστιες σαλάτες, γλυκά κολασμένα. Με άλλα λόγια πρόκειται για μια φιλική κουζίνα που «ξεφουρνίζει» όλα αυτά που θα θέλαμε να τρώμε κάθε μέρα, όλη μέρα.
Σήμα κατατεθέν η κατακόκκινη νέον ταμπέλα “Street Kitchen”, οδηγός στην πείνα σου. Ο χώρος ακολουθεί την ίδια αισθητική με έξυπνες ατάκες που παίζουν με την όρεξή σου στους τοίχους, με funky πινελιές και κάτι από Νέα Υόρκη. Άλλωστε η έννοια του “comfort food” κρύβεται σε όλες αυτές τις πληθωρικές αμαρτίες που γεννήθηκαν σε κάποια street food κουζίνα της Αμερικής.
Πίσω στη δική μας «Κουζίνα του δρόμου», μάθαμε ότι κυκλοφορούν σάντουιτς με ζουμερή πανσέτα, καπνιστό τυρί, σαλάτα coleslaw και πατάτες country, burgers με μπιφτέκι από 100% black angus, μακαρονάδες που σε βγάζουν νοκ-άουτ και oreo cheesecake. Και πραγματικά αν δεν μπορεί ένα brownie με παγωτό βανίλια και σιρόπι καραμέλας να σε κάνει να νιώσεις καλά, τότε δεν ξέρουμε τι είναι αυτό που θα σε κάνει.
Ακτή Θεμιστοκλέους 40, Πειραιάς, 215 5350790, Και delivery, Fb: @StreetKitchengr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.