Ένας Τραγανός Κάβουρας κολυμπάει στο Περιστέρι
Η καινούργια ψαροταβέρνα της πόλης ξέρει από θαλασσινές ιστορίες
![114824-667199.jpg 114824-667199.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/114824-667199.jpg)
![351849-730036.jpg 351849-730036.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2017/04/28/351849-730036.jpg)
Με το που ανοίγει ο καιρός, τσουπ, έρχεται και η λαχτάρα για θάλασσα, φρέσκο ψαράκι και καλοκαιρινά ακρογιάλια. Και μας ανοίγει την όρεξη για ψαροταβέρνες τίμιες που ψήνουν το ψάρι σωστά και όχι στα χείλη. Πάνω στην αναζήτηση πέσαμε πάνω σε έναν κάβουρα που βγήκε σεργιάνι στη στεριά. Και συγκεκριμένα στη δυτική στεριά.
Ο Τραγανός Κάβουρας άνοιξε πριν λίγο καιρό στο Περιστέρι και άπλωσε παραγάδι στους φανατικούς ψαροφάγους. Περιποιημένες σαλάτες, θαλασσινά, καβούρια και πεντάφρεσκο ψάρι, να γλείφονται οι ψιψίνες!
Ένας από τους ιδιοκτήτες είναι Χιώτης, για αυτό και τα πιο πολλά ψάρια έρχονται από τη Χίο. Μια καλή ευκαιρία να τα ανακαλύψεις όλα αυτά είναι η Παρασκευή 12 Μαΐου, όταν η ψαροταβέρνα θα γιορτάσει τα εγκαίνιά της με όλους τους ψαρομεζέδες που μπορείς να βάλει ο νους…Νιαουρίστε ελεύθερα.
Λ. Κωνσταντινουπόλεως 78-80, Περιστέρι, 210 5731544, Fb: Τραγανός Κάβουρας
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.