- CITY GUIDE
- PODCAST
-
36°
Ζurbaran
Η πιο πρόσφατη και πιο χοτ άφιξη, περνάς βράδυ από την Π. Ιωακείμ και νομίζεις ότι κάτι μοιράζουν.. Υπέρκομψο, από τη «βεράντα» του καφέ μπροστά μέχρι το καταπράσινο αίθριο στο πίσω μέρος, αρχιτεκτονική από τους μετρ Α. Κούρκουλα και Μ. Κοκκίνου που ενώνει τα καλύτερα από το παρελθόν με το σύγχρονο μέλλον. Από το πρωί για καφέ, μπάρα με ποτά και εξαιρετική επιλογή κρασιών, ελαφρύ μενού για lunch, πιο γκουρμέ για το βράδυ.
Red Door
Στο καινούργιο ιαπωνικό της Τσακάλωφ, ανοίγεις την κόκκινη πόρτα, βγάζεις παπούτσια, κάθεσαι στο τραπέζι-ψησταριά για να ψήσεις το kobe σου, πίνεις εξαιρετικά κοκτέιλ. Φεύγεις γκέισα...
Nixon
Η νέα βερσιόν του γνωστού μπαρ του Κεραμεικού (δεν έχει ούτε μήνα) εγκαταστάθηκε Σκουφά και Ομήρου, είναι μικρότερη σε χώρο αλλά ακολουθεί τις ίδιες σταθερές. Από το πρωί σερβίρει ωραία κοκτέιλ, πολυσυλλεκτικά πιάτα, και φυσικά το διάσημο μπραντς. Σε λίγο καιρό και με ωραίες street food προτάσεις για το δρόμο.
Κιουζίν
Ούτε μήνα ανοιχτό, με vintage διακόσμηση -φλοράλ ταπετσαρίες, πολυέλαιοι, καδράκια, ποδήλατα που κρέμονται από την οροφή-, και κουζίνα ελληνική δημιουργική -ταλιατέλες με μανιτάρια στιφάδο- από τη σεφ Λένα Σφυρόερα. Στο 16 της Λυκαβηττού.
El Raval
Όνομα που παραπέμπει στη λαοφιλή για τα μπαρ και τα ρεστό της περιοχή της Βαρκελώνης και σήμα-μασκότ ο (ψεύτικος) παπαγάλος στο μπαρ. Τάπας, τάκος, μπέργκερ, τορτίγιες και κοκτέιλ με εξωτικά φρούτα. Στην Τσακάλωφ.
Quadrò Pizzetterie Romane
Πιο καινούργιο, πεθαίνεις! Για την ακρίβεια θα ανοίξει σε μερικές μέρες και είναι πιτσαρία delivery με franchise κατευθείαν από Ρώμη! Ένας πάγκος, δύο τραπεζάκια, πολλές γεύσεις. Στο 39 της Π. Ιωακείμ, εκεί που ήταν παλιά το Yoko Sushi.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.