- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Η βιοτεχνία κλωστοϋφαντουργίας που έγινε στέκι
Το Κλωστήριον είναι η νόστιμη στάση στο Μεταξουργείο
Ποιος να το φανταζόταν ότι αυτή η παλιά βιοτεχνία κλωστοϋφαντουργίας θα γινόταν ένα ζεστό, φιλικό στέκι για να περνάς κάθε στιγμή της ημέρας σου; Κάτσε για καφέ από νωρίς με θέα την πλατεία Αυδή και καθώς βραδιάζει και ανοίγει η όρεξη, μοιράσου με φίλους τις ολοκαίνουργες και καταπληκτικές –ethnic και όχι μόνο- δημιουργίες της σεφ Αριάδνης Πούλιου!
Δοκίμασε σαλάτα με burrata (κρεμώδες ιταλικό τυρί), chili con carne (γίνεται όσο καυτερό θέλεις), quesadillas με τρεις διαφορετικές γεύσεις, γαύρο μαρινάτο με μαύρο αλάτι και πολλές ακόμα λιχουδιές. Το βράδυ το Κλωστήριον μετατρέπεται σε bar και ανεβάζει τη διάθεση με τις μουσικές του. Τσέκαρε τη σελίδα του στο Facebook για να ενημερωθείς σχετικά με το επόμενο, αναπάντεχο event.
Μυλλέρου 17, Μεταξουργείο, 210 5248496, Fb: Κλωστήριον
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στου Λου, πηγαίνεις για τον Λου. Και επειδή αντιμετωπίζει το εστιατόριο σαν κυριακάτικο τραπέζι.
Έχει μόνο καλαμάκια, τέλεια ντιπάκια και άψογες τηγανιτές πατάτες
Σε ένα pop-up που θα κρατήσει ως τις 2 Γενάρη
Το αγαπούν οι διανοούμενοι, οι καλλιτέχνες της γειτονιάς κι όλη Αθήνα που έρχεται από παντού
Φαγητό παλιάς νοικοκυράς, σκηνικό παλιάς ταινίας
Αυθεντική γεύση από Ελλάδα
Οικονομικό και πεντανόστιμο, αυτό ακριβώς που θέλαμε για τα παρεΐστικα ραντεβού μας
Γαλλική φινέτσα, υψηλή γαστρονομία, και ατμόσφαιρα πολυτέλειας στον Αστέρα Βουλιαγμένης
Το Κολωνάκι μόλις έγινε ακόμα πιο νόστιμο
Και συμπληρώνει το παζλ της γαστρονομίας στη χοτ γειτονιά του Παγκρατίου
Έχει αληθινό μουσακά και σπέσιαλ μπακαλιαράκια
Αλλάζοντας τα πάντα, αλλά διατηρώντας τον πυρήνα του
«Ήθελα ένα μαγαζί να μοιάζει με σπίτι. Και στον χώρο του, και στο φαγητό του και στους θαμώνες του», λέει ο ιδιοκτήτης Κωνσταντίνος Σφακιανάκης
Εδώ ξεκινάς με τον πρωινό σου καφέ και τελειώνεις με μπίρες αργά το βράδυ, κάτι σαν διακοπές στην καρδιά της πρωτεύουσας
Προορισμός για κάθε περίσταση και για όλες τις ώρες της ημέρας
Κουβαλάει στην αύρα του την ιστορία της πόλης και μαζί μικρές ή μεγάλες ιστορίες των ανθρώπων της ανά τις δεκαετίες
Από το 2016 προσφέρει στιγμές ξένοιαστης, γλυκιάς και νόστιμης ζωής
Ένα ξακουστό και προσιτό εστιατόριο που θα πρέπει να επισκεφθείτε
Μεσογειακό μενού με πρώτες ύλες από τη Νάξο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.