![daad.jpg daad.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/daad.jpg)
Το μοναδικό Caribbean πάρτι της πόλης, που «μαγειρεύεται» στο νεοκλασικό της Γεωργίου Παπανδρέου από το 1996, σερβίρει το πιο τροπικό μενού φαγητού, ποτού και ήχων από τις γειτονιές του κόσμου. Ένα στοπ-καρέ από την κουλτούρα και τη γαστρονομία της Λατινικής Αμερικής βολτάρει μυαλό και ουρανίσκο στην Κούβα, τον Άγιο Δομίνικο, το Πουέρτο Ρίκο, την Τζαμάικα και το Τρινιντάντ.
Habanera όπως το κορίτσι της Αβάνας, Habanera όπως το ρετρό της περιβάλλον με την τεράστια ποικιλία εξωτικών κοκτέιλ καθώς και ζεστών grogs, για τις κρύες νύχτες του φθινοπώρου. Παραδοσιακές γεύσεις από την Καραϊβική και το Μεξικό, από την κουζίνα του στο πιάτο σου. Στους τοίχους φωτογραφίες από την Κούβα, στα τραπέζια τασάκια-σομπρέρο, στο μενού ο κωδικός suave.
Για το ζέσταμα θα καταφθάσουν νάτσος με deep ντομάτας. Τα υπόλοιπα είναι ζήτημα προσωπικής επιλογής. Ο μπάρμαν παίζει άριστα με το αλκοόλ, τα χρώματα, τα ζαχαρωμένα ποτήρια και η κουζίνα με τις ζύμες, τα λαχανικά, τα κρέατα. Κεσαντίγιας με τυρί ή κιμά, φαχίτας, μπουρίτος, τορτίγιες, σάλτσες, γλυκοπατάτες, μανιτάρια συνθέτουν τον πιο ισορροπημένο κατάλογο της πόλης και προσφέρονται σε όλες τις εκδοχές του πικάντικου.
Η γκάμα των γλυκών εξίσου μεγάλη, με τα σουφλέ σοκολάτας, πουτίγκα και τηγανιτό παγωτό να αποτελούν πραγματικό δώρο στις αισθήσεις σου. Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 2 το βράδυ.
Habanera, Γ. Παπανδρέου 29, 2310 869 331
INFO
Η καλύτερη Caribbean κουζίνα της πόλης, σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό διατηρητέο. Ένα διώροφο γκουρμέ στοπ-καρέ στην παράδοση της Λατινικής Αμερικής. Με μέτρο οι παραγγελίες, γιατί τα πιάτα είναι τεράστια, τα τάκος, τα νάτσος, τα φαχίτας, τα μπουρίτος και τα κεσαντίγιας δεν τα τσιγκουνεύονται στις μερίδες. Στα κοκτέιλ οι γεύσεις είναι εξίσου εντυπωσιακές και, αν μας εμπιστεύεστε, δοκιμάστε το Habanera, ατραξιόν του μαγαζιού. Κατά τα άλλα, υπάρχουν άλλα 74, που σε προσκαλούν να τα συνδυάσεις και με το γλυκό τηγανητό παγωτό να σε στέλνει στα ουράνια.
Δες αναλυτικάΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.