![43861-98572.jpg 43861-98572.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/43861-98572_0.jpg)
![31376-70607.jpg 31376-70607.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2012/12/12/31376-70607.jpg)
Ανανεωμένο και με μεγάλα κέφια το bar resto Apsendi του Θάνου Πετμεζά, φέτος διεύρυνε το όνομά του σε Μystery Box Project και πρόσθεσε στην ομάδα τους Σπύρο Κερκύρα, Αλέξανδρο Γκικόπουλο, Παναγιώτη Στάμο και Άντζελα Μαριδάκη. Όλα τους νέα παιδιά, με μεγάλη τρέλα για τα κοκτέιλ και με διάθεση να βάλουν τον κόσμο σε νέους, διαδραστικούς τρόπους διασκέδασης. Ανοίγει από το πρωί για καφέδες-πρωινά, συνεχίζει το μεσημέρι ταΐζοντας με «εύκολο» φαγάκι όσους εργάζονται στις γύρω εταιρείες της Κηφισίας, το βράδυ σερβίρει πιο «περιποιημένη» bistrot κουζίνα με αρκετές asian πινελιές και με τιμές πιάτων από € 6,50.
Όλα τα λεφτά –μετά από επιτόπια έρευνα– είναι το Mystery box, δηλαδή ένα κλειστό μαύρο κουτί που ανοίγοντάς το έρχεσαι σε επαφή με ένα νέο κόσμο, αυτόν των γεύσεων, των αρωμάτων, των αισθήσεων – και της μεγάλης πλάκας, να πω εγώ που έπαιξα προχτές το «παιχνίδι». Στις 9 του θήκες, για να καταλάβετε, υπάρχουν 9 διαφορετικά υλικά, κάποια εύκολα να τα αναγνωρίσεις (π.χ. αστεροειδής γλυκάνισος, φύλλα βασιλικού, βατόμουρα) και κάποια πιο σπάνια (gozi berries, λεμονοθύμαρο, τόνκα). Εσύ τα μυρίζεις, διαλέγεις αυτά που σου αρέσουν περισσότερο, συμπληρώνεις την ειδική φόρμα, προσθέτεις και το αλκοόλ που προτιμάς (βότκα, τζιν, ουίσκι, τεκίλα, ρούμι) και αφήνεις τον bartender να φτιάξει ένα κοκτέιλ μόνο για σένα. Τα κοκτέιλ όλα είναι πολύ ωραία, σερβίρονται σε υπέροχα ποτήρια αλλά και σε πιο «ανορθόδοξα» σκεύη (μικρά μπουκαλάκια, σέικερ κ.λπ.), δροσίζονται με παγάκια της περίφημης γιαπωνέζικης μηχανής hoshizaki (το απόλυτο παγάκι, που δεν νερώνει και δεν έχεις μετά χανγκόβερ), έχουν και mini size για απόλαυση στη μισή τιμή (€ 5). Υπάρχουν πολλά ακόμη γνωστά κοκτέιλ, καθώς και προτάσεις από βραβευμένους bartenders.
Τα ποτά μπορεί κάποιος να τα συνοδεύσει με πολύ πολύ νόστιμα finger foods (που μας φάνηκαν καλύτερα και από τα κυρίως πιάτα), με τιμές που ξεκινούν από € 1,40 (ωραιότατα σουβλάκια yakitori). Με ωραίες μουσικές και κοκτέιλ μόνο για μας φτιαγμένα (όπως το με υπέροχο όνομα I-lithium της φωτό που βλέπετε), φύγαμε νύχτα προχωρημένη δίνοντας ραντεβού για παιχνίδια με το Mystery box πολύ σύντομα.
INFO
Aτμόσφαιρα N. Yόρκης, πολυσυλλεκτικός κατάλογος, γεύσεις από Eλλάδα μέχρι Iνδία. Funky μουσικές.
Δες αναλυτικάΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.