![135864-310264.jpg 135864-310264.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2016/08/24/135864-310264.jpg)
Nero Nero
Έχει χαρακτηριστεί από τον διεθνή τύπο ως ένα από τα καλύτερα candlelight dinners στον κόσμο και η αλήθεια είναι ότι δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε κάτι πιο ρομαντικό από εσένα και την αγαπημένη σου σε ένα εστιατόριο που ανοίγει αποκλειστικά για εσάς τους δύο. Το εστιατόριο Nero Nero βρίσκεται σε ένα ξύλινο deck πάνω στην ιδιωτική παραλία του Kivotos Hotel στη Μύκονο, όπου το φως τεράστιων κεριών φωτίζει γλυκά την ατμόσφαιρα, πυροτεχνήματα σκάνε στον ουρανό του Αιγαίου και οι ήχοι του προσωπικού σας σαξοφωνίστα συνοδεύουν το δείπνο. Επιπλέον, έχετε δικό σας σερβιτόρο (μπορείτε να συνεννοηθείτε εκ των προτέρων όλες τις γαστριμαργικές προτιμήσεις σας). Υπάρχουν τρεις επιλογές μενού: μία ακριβή (€150/άτομο) μία… ακριβότερη (€250/άτομο) και μία ας-μη-το-συζητήσουμε-καλύτερα (€500/άτομο). Αξίζουν όμως και οι , αν τρεις ο έρωτας είναι μεγάλος... Ορνός, 22890 24094, απαραίτητη η κράτηση τουλάχιστον μια μέρα πριν.
Treehouse Restaurant
Το δεντρόσπιτο, υπέρτατο παιχνίδι στο μυαλό κάθε παιδιού, ένας τόπος που μπορείς να απομονώνεσαι για να κάνεις με την ησυχία σου τις σκανταλιές σου. Δεν ξέρουμε αν το σκέφτηκαν έτσι στο Ekies, All Senses Resort της Χαλκιδικής και έφτιαξαν το Treehouse Restaurant, πάντως μοιάζει με παιδικό όνειρο από εκεί ψηλά να ατενίζεις τη θάλασσα. Και όταν λέμε «εκεί ψηλά» το εννοούμε, μια που το εστιατόριο είναι στην κυριολεξία χτισμένο πάνω σε ένα δέντρο! Χωράει μέχρι 10 άτομα και σερβίρει πιάτα με πρώτες ύλες του τόπου, που μάλιστα έχουν την τύχη να τις επιμελούνται τα ταλαντούχα χέρια του εξαιρετικού σεφ Δημήτρη Παμπόρη. Βουρβουρού, Χαλκιδική, 2375091000
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.