Resto

Το καλοκαίρι μέσα απ' τα γαλάζια παράθυρα του Μαγιού

Ένα all day bar σκαρφαλωμένο στα γραφικά Υστέρνια της Τήνου

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Είσαι σε ένα γραφείο κλεισμένος στην Αθήνα υπό 39 βαθμούς, οι συζητήσεις περί διακοπών βρίσκονται στο ζενίθ και ο προορισμός σου για το φετινό καλοκαίρι είναι η Τήνος. Μόνο μια εικόνα μπορώ να σκεφτώ τόσο απόλυτα περιεκτική που να μπορεί να χωρέσει όλα όσα μπορεί κάποιος να προσμένει για το καλοκαίρι του. Και όποιος επισκεφθεί φέτος το All-day Bar Μαγιού νομίζω πως καταλαβαίνει απόλυτα τις παραπάνω γραμμές.

Σκαρφαλωμένο στα γραφικά Υστέρνια στη δυτική πλευρά της Τήνου, άνοιξε μετά 200 χρόνια τα γαλάζια παράθυρά του στην αφοπλιστική ομορφιά του Αιγαίου με στόχο να ταξιδέψει όσους θα το επισκεφθούν σε μια άλλη εποχή και να τους κάνει να αναπολήσουν ή να φανταστούν μια παλιά αυθεντική εικόνα του νησιού. Από νωρίς το πρωί με καφέ και γευστικά πρωινά από τοπικά προϊόντα, ενώ από κάτω σου ακριβώς η θέα μόνο να σε γαληνεύσει μπορεί και να σου δώσει ενέργεια για την υπόλοιπη ημέρα. Στα must είναι η περίφημη σπιτική λεμονάδα και η σοκολατόπιτα σε βαζάκι.

image

Όσο νυχτώνει την πρωταγωνιστική θέση παίρνουν τα ευφάνταστα cocktail υπό το φως του φεγγαριού με τη συνοδεία ιδιαίτερων μουσικών επιλογών. Το τοπίο σε προκαλεί να απαθανατίσεις πανοραμικά το πέλαγος και να χαλαρώσεις ενώ όσο η ώρα περνάει οι παρέες δίνουν ζωντάνια στο σκηνικό και η καλοκαιρινή διάθεση στο εσωτερικό του μαγαζιού κάνει τους επισκέπτες να περνούν αξέχαστα βράδια.

 image

Τιπ: οι φαν του μαγαζιού λένε ότι διαθέτει την πιο ωραία… τουαλέτα του νησιού!

Info: Μαγιού, Υστέρνια – Τήνος, 2283 031882

fb : MAYOU All-day Bar