Resto

Σουβlike, οι Νότιοι ξέρουν από σουβλάκι

Πολύ μπροστά από ό,τι ξέρεις μέχρι σήμερα

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Όχι μόνο ένα αλλά δύο, και μάλιστα σε στρατηγικά σημεία για να προλαβαίνουν όλους τους…πεινασμένους! Το Σουβlike της Βουλιαγμένης απλώνεται σε τρία επίπεδα μέσα και έξω ενώ το «αδερφάκι» της Βάρκιζας διαθέτει ένα εκπληκτικό υπαίθριο χώρο σαν ντεκ πλοίου πολύ κοντά στη θάλασσα. Και τα δύο κινούνται στους τόνους του μπλε, στολίζονται με θαλασσινά μοτίβα κι έχουν σαν σήμα κατατεθέν χάρτινους γλάρους (Βουλιαγμένη) και χάρτινα καραβάκια (Βάρκιζα). Αλλά ας πάμε στο φαγητό που στ’ αλήθεια είναι σπουδαίο.

image

Όλα τα καλαμάκια είναι χειροποίητα με κρέατα που επιλέγονται σχολαστικά από ελληνικές φάρμες, ο χοιρινός γύρος είναι επίσης χειροποίητος και μόνο από πανσέτα, η πίτα είναι φανταστική, καμία σχέση με τις συνηθισμένες… Είναι χειροποίητη λαδόπιτα, λίγο πιο τραγανή, με ιδιαίτερη γεύση και βασικό συστατικό το ελαιόλαδο!

image

Δίπλα σε όλα αυτά στέκονται επάξια ζουμερές και χορταστικές σταβλίσιες μπριζόλες, ενώ περίφημα είναι και τα burgers, δικής τους έμπνευσης, όπου το ψωμάκι είναι παρόμοιο με ένα «κανονικό» burger, μόνο που αφαιρείται τμήμα της ψίχας για να μπει ο χειροποίητος γύρος (πολύς).

Πεντανόστιμες είναι και οι αλοιφές, τις οποίες θα απολαύσεις σε μεγάλη γκάμα και με διαφορετικές γεύσεις, όπως αλοιφή φέτας ή πάπρικας. Έχε υπόψη ότι η ποιότητα και το μεράκι βρίσκονται σε ίσες δόσεις και στο τρίτο «αδερφάκι» στα Σπάτα.

Βουλιαγμένη: Λ. Ποσειδώνος 17, 210 8963565, fb: Souvlike Vouliagmeni/ Βάρκιζα: Λ. Ποσειδώνος 10, 210 8974448, fb:Souvlike Varkiza / Σπάτα: 210 6630202, fb: Souvlike Smart Park