- CITY GUIDE
- PODCAST
-
35°
Όχι μόνο ένα αλλά δύο, και μάλιστα σε στρατηγικά σημεία για να προλαβαίνουν όλους τους…πεινασμένους! Το Σουβlike της Βουλιαγμένης απλώνεται σε τρία επίπεδα μέσα και έξω ενώ το «αδερφάκι» της Βάρκιζας διαθέτει ένα εκπληκτικό υπαίθριο χώρο σαν ντεκ πλοίου πολύ κοντά στη θάλασσα. Και τα δύο κινούνται στους τόνους του μπλε, στολίζονται με θαλασσινά μοτίβα κι έχουν σαν σήμα κατατεθέν χάρτινους γλάρους (Βουλιαγμένη) και χάρτινα καραβάκια (Βάρκιζα). Αλλά ας πάμε στο φαγητό που στ’ αλήθεια είναι σπουδαίο.
Όλα τα καλαμάκια είναι χειροποίητα με κρέατα που επιλέγονται σχολαστικά από ελληνικές φάρμες, ο χοιρινός γύρος είναι επίσης χειροποίητος και μόνο από πανσέτα, η πίτα είναι φανταστική, καμία σχέση με τις συνηθισμένες… Είναι χειροποίητη λαδόπιτα, λίγο πιο τραγανή, με ιδιαίτερη γεύση και βασικό συστατικό το ελαιόλαδο!
Δίπλα σε όλα αυτά στέκονται επάξια ζουμερές και χορταστικές σταβλίσιες μπριζόλες, ενώ περίφημα είναι και τα burgers, δικής τους έμπνευσης, όπου το ψωμάκι είναι παρόμοιο με ένα «κανονικό» burger, μόνο που αφαιρείται τμήμα της ψίχας για να μπει ο χειροποίητος γύρος (πολύς).
Πεντανόστιμες είναι και οι αλοιφές, τις οποίες θα απολαύσεις σε μεγάλη γκάμα και με διαφορετικές γεύσεις, όπως αλοιφή φέτας ή πάπρικας. Έχε υπόψη ότι η ποιότητα και το μεράκι βρίσκονται σε ίσες δόσεις και στο τρίτο «αδερφάκι» στα Σπάτα.
Βουλιαγμένη: Λ. Ποσειδώνος 17, 210 8963565, fb: Souvlike Vouliagmeni/ Βάρκιζα: Λ. Ποσειδώνος 10, 210 8974448, fb:Souvlike Varkiza / Σπάτα: 210 6630202, fb: Souvlike Smart Park
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.