- CITY GUIDE
- PODCAST
-
36°
![132072-300090.jpg 132072-300090.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2016/06/04/132072-300090.jpg)
Σκέψου κάτι ελληνικό, κάτι χαλαρό, κάτι δροσιστικό, κάτι γευστικό, κάτι παρεΐστικο! Σκέψου μπύρα, ελληνική μπύρα!
Το Think Beer είναι η πρώτη (και ακόμα η μόνη) αμιγώς ελληνική μπιραρία σε όλη τη χώρα (μαντεύω και στον κόσμο), καθώς έχει μόνο ελληνικές μπίρες και μάλιστα… όλες! Στηρίζοντας τις ελληνικές μικροζυθοποιίες, έχει πάνω από 80 ετικέτες και 6 βαρελίσιες μπίρες που σε ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από την Κρήτη μέχρι την Κομοτηνή.
Με αποκλειστική προτεραιότητα να αναδείξουν το ελληνικό στοιχείο, τα μεζεδάκια ακολουθούν την ίδια λογική και δημιουργούνται αυστηρά με ελληνικά προϊόντα που συνδυάζονται αρμονικά με τα αινιγματικά αρώματα που αναδύονται από το πάντρεμα της βύνης, του λυκίσκου και της μαγιάς.
Γιοχάδες από το Κιλκίς, απάκι κοτόπουλο από το Ρέθυμνο, καβουρμά Μακεδονίας, προσούτο από την Ευρυτανία, τυριά από όλη την Ελλάδα, ακόμη και τα λουκάνικα είναι χειροποίητα και φτιάχνονται εδώ.
Υπάρχει ακόμη το «Βαρέλι του μήνα», όπου παρουσιάζεται κάθε καινούργια ελληνική μπίρα (αυτό τον μήνα θα βρεις την κρητική Solo), ενώ το ακόμα καλύτερο είναι ότι όλες τις εμφιαλωμένες μπίρες μπορείς να τις πάρεις και σπίτι σου και μάλιστα σε ειδικές τιμές. Δοκίμασέ το, αξίζουν!
Μεγ. Αλεξάνδρου 63, Περιστέρι, 210 5720291, www.thinkbeer.gr, Fb: Thinkbeer
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.