Resto

Σκέψου μπύρα, ελληνική μπύρα

Το Think Beer είναι η πρώτη ελληνική μπιραρία σε όλη τη χώρα

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
132072-300090.jpg

Σκέψου κάτι ελληνικό, κάτι χαλαρό, κάτι δροσιστικό, κάτι γευστικό, κάτι παρεΐστικο! Σκέψου μπύρα, ελληνική μπύρα!

Το Think Beer είναι η πρώτη (και ακόμα η μόνη) αμιγώς ελληνική μπιραρία σε όλη τη χώρα (μαντεύω και στον κόσμο), καθώς έχει μόνο ελληνικές μπίρες και μάλιστα… όλες! Στηρίζοντας τις ελληνικές μικροζυθοποιίες, έχει πάνω από 80 ετικέτες και 6 βαρελίσιες μπίρες που σε ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από την Κρήτη μέχρι την Κομοτηνή.

Με αποκλειστική προτεραιότητα να αναδείξουν το ελληνικό στοιχείο, τα μεζεδάκια ακολουθούν την ίδια λογική και δημιουργούνται αυστηρά με ελληνικά προϊόντα που συνδυάζονται αρμονικά με τα αινιγματικά αρώματα που αναδύονται από το πάντρεμα της βύνης, του λυκίσκου και της μαγιάς.

image

Γιοχάδες από το Κιλκίς, απάκι κοτόπουλο από το Ρέθυμνο, καβουρμά Μακεδονίας, προσούτο από την Ευρυτανία, τυριά από όλη την Ελλάδα, ακόμη και τα λουκάνικα είναι χειροποίητα και φτιάχνονται εδώ.

Υπάρχει ακόμη το «Βαρέλι του μήνα», όπου παρουσιάζεται κάθε καινούργια ελληνική μπίρα (αυτό τον μήνα θα βρεις την κρητική Solo), ενώ το ακόμα καλύτερο είναι ότι όλες τις εμφιαλωμένες μπίρες μπορείς να τις πάρεις και σπίτι σου και μάλιστα σε ειδικές τιμές. Δοκίμασέ το, αξίζουν!

Μεγ. Αλεξάνδρου 63, Περιστέρι, 210 5720291, www.thinkbeer.gr, Fb: Thinkbeer

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.