- CITY GUIDE
- PODCAST
-
35°
Μπιροποσία και νόστιμοι μεζέδες στο Barley Cargo
Ξύλινες καρέκλες, βαρελίσια... τραπέζια και γευστικές εκπλήξεις
![131976-299778.jpg 131976-299778.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2016/06/01/131976-299778.jpg)
Είναι από τις πιο ενημερωμένες μπιραρίες της πόλης, με πάνω από 230 μπίρες, από τις οποίες οι 90 προέρχονται από μικρές ελληνικές ζυθοποιίες και οι 17 (βαρελίσιες) από τον ξεχωριστό ψυκτικό θάλαμο της μπάρας.
Το Barley Cargo έχει μια τετράγωνη σάλα, με την μπάρα στη μία πλευρά και μια «ραφιέρα» ζύθου από την άλλη. Στη μέση, μοναστηριακού τύπου τραπέζια, μεταλλικά βαρέλια μπίρας αντί τραπεζιών, ψηλά σκαμπό. Μέχρι να έρθουν οι μπίρες κάτσε στις ξύλινες καρέκλες και στα… βαρελίσια τραπέζια κι αν πεινάσεις άλλες εκπλήξεις εμφανίζονται, καθώς εδώ θα βρεις μερικά από τα πιο νόστιμα μπιρομεζεδάκια που έχεις δοκιμάσει ποτέ!
Από τα φρέσκα ψητά μανιτάρια Εύβοιας, την ποικιλία κρητικών τυριών, αλλά και την ποικιλία παραδοσιακών λουκάνικων, τη πατάτα σπαστή (ήτοι πιρουνάτος πουρές με λάδι και χοντρό αλάτι), τις χειροποίητες τυροκροκέτες με μαρμελάδα εσπεριδοειδών, μέχρι το ζουμερό μπέργκερ, το κότσι με μέλι και μπίρα αλλά το BC Burger, όλοι οι μεζέδες είναι η ιδανική παρέα για την μπίρα σου.
Όσο για την κάβα, περισσότερες από 230 οι μπίρες στον κατάλογο, μια «ξενάγηση» σε ελληνικές και ξένες μικροζυθοποιίες και βιομηχανίες. Παστεριωμένες και μη, μοναστηριακές και μοναστηριακού τύπου, 5 draft (εγχώριες και ξένες), δεκάδες εμφιαλωμένες. Τι να πρωτοδιαλέξεις, Volcan ή Septem, Brink’s ή Ζέος, λεμονάτη Pilsner, «Royal Ionian» ή Lager «Mangus Magister», Chimay Blue ή Ale «La Chouffe»;
Κολοκοτρώνη 6, 2103230445. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο 11:00 π.μ. - 3:00 π.μ., Κυριακή 7:00 μ.μ. - 3:00 π.μ. Fb: Barley Cargo
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.