Resto

Μπιροποσία και νόστιμοι μεζέδες στο Barley Cargo

Ξύλινες καρέκλες, βαρελίσια... τραπέζια και γευστικές εκπλήξεις

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
131976-299778.jpg

Είναι από τις πιο ενημερωμένες μπιραρίες της πόλης, με πάνω από 230 μπίρες, από τις οποίες οι 90 προέρχονται από μικρές ελληνικές ζυθοποιίες και οι 17 (βαρελίσιες) από τον ξεχωριστό ψυκτικό θάλαμο της μπάρας.

image

Το Barley Cargo έχει μια τετράγωνη σάλα, με την μπάρα στη μία πλευρά και μια «ραφιέρα» ζύθου από την άλλη. Στη μέση, μοναστηριακού τύπου τραπέζια, μεταλλικά βαρέλια μπίρας αντί τραπεζιών, ψηλά σκαμπό. Μέχρι να έρθουν οι μπίρες κάτσε στις ξύλινες καρέκλες και στα… βαρελίσια τραπέζια κι αν πεινάσεις άλλες εκπλήξεις εμφανίζονται, καθώς εδώ θα βρεις μερικά από τα πιο νόστιμα μπιρομεζεδάκια που έχεις δοκιμάσει ποτέ!

image

Από τα φρέσκα ψητά μανιτάρια Εύβοιας, την ποικιλία κρητικών τυριών, αλλά και την ποικιλία παραδοσιακών λουκάνικων, τη πατάτα σπαστή (ήτοι πιρουνάτος πουρές με λάδι και χοντρό αλάτι), τις χειροποίητες τυροκροκέτες με μαρμελάδα εσπεριδοειδών, μέχρι το ζουμερό μπέργκερ, το κότσι με μέλι και μπίρα αλλά το BC Burger, όλοι οι μεζέδες είναι η ιδανική παρέα για την μπίρα σου.

image

Όσο για την κάβα, περισσότερες από 230 οι μπίρες στον κατάλογο, μια «ξενάγηση» σε ελληνικές και ξένες μικροζυθοποιίες και βιομηχανίες. Παστεριωμένες και μη, μοναστηριακές και μοναστηριακού τύπου, 5 draft (εγχώριες και ξένες), δεκάδες εμφιαλωμένες. Τι να πρωτοδιαλέξεις, Volcan ή Septem, Brink’s ή Ζέος, λεμονάτη Pilsner, «Royal Ionian» ή Lager «Mangus Magister», Chimay Blue ή Ale «La Chouffe»;

Κολοκοτρώνη 6, 2103230445. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο 11:00 π.μ. - 3:00 π.μ., Κυριακή 7:00 μ.μ. - 3:00 π.μ. Fb: Barley Cargo

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.