- CITY GUIDE
- PODCAST
-
35°
Το Ground Bar δίνει νέο αέρα στην Πεντέλη
Θα σου θυμίσει κλασική αμερικάνικη μπιραρία αλλά και all day restaurant
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![131972-299763.jpg 131972-299763.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2016/06/09/131972-299763.jpg)
Ένας μικρός παράδεισος στην Παλαιά Πεντέλη, με μια αυλή όνειρο, μεγάλη, καταπράσινη και δροσερή, με μουριές και λουλούδια, που θα σου δώσει την αίσθηση της εξοχής. Σε αυτό το αληθινά ειδυλλιακό περιβάλλον του Ground Bar θα απολαύσεις γεύσεις που πραγματικά θα σου μείνουν αξέχαστες και σε προσιτές τιμές, με τους ανθρώπους εδώ να δίνουν πάντα βάση στις άριστες πρώτες ύλες.
Πάμε από τα highlight: τέτοια γουρουνοπούλα με τραγανή πέτσα δε θα βρεις αλλού, έρχεται κόσμος απ’ όλη την Αθήνα γι’ αυτό το πιάτο, θα έχεις κι εσύ να το λες στους φίλους σου. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις από μια εξαιρετική ποικιλία κρεατικών, ένα burger που ανεβάζει ψηλά τον πήχη, πίτσες, ζυμαρικά, φρεσκότατες σαλάτες. Δοκιμάστε τη σαλάτα με κοτόπουλο ή προσούτο, όπως και τις πίτσες σε ευφάνταστες παραλλαγές και γεύσεις. Όλα αυτά μπορείς να τα συνοδεύσεις με κάποια από τις πολλές παγωμένες μπίρες που έχει ο κατάλογος, ελληνικές και από τις καλύτερες εισαγωγής.
Το Ground Bar αποτελεί καταφύγιο «θαλπωρής» τις κρύες ημέρες και νύχτες του χειμώνα και όαση δροσιάς το καλοκαίρι. Στον όμορφο κήπο του θα απολαύσεις τον καφέ, το φαγητό και το ποτό σου κάθε ηλιόλουστη μέρα του χρόνου. Είπαμε για το έξω, αν όμως είσαι του μέσα, ο εσωτερικός χώρος του Ground Bar είναι εξίσου ιδιαίτερος. Θα σου θυμίσει κλασική αμερικάνικη μπιραρία, με ξύλο στο ταβάνι και στο πάτωμα και με τη μεγάλη μπάρα να δεσπόζει, ενώ κάποιες μικρές πινελιές παραπέμπουν σε all day restaurant. Εξαιρετικά όλα του, από τους χώρους που θα ήθελες να βρίσκονταν στη γειτονιά σου.
Βασιλέως Γεωργιου Β1, Παλαιά Πεντέλη, 210 8101350, fb: The Grounds
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.