Resto

Πού θα φας τον «Abacus»;

Με μότο «Ό,τι Θες-Όσο Θες» σερβίρει κρέας με το κιλό και υπέροχες μπίρες

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ένας καινούργιος, ζεστός και φιλόξενος all day χώρος δυο βήματα από το μετρό της Δάφνης για να φας τον άμπακο. Ανοιχτά από τις 8 το πρωί για εκλεκτό καφέ από διαλεχτό χαρμάνι 100% Arabica έως αργά το βράδυ για φαγητό και ποτό.

Τα πάντα εδώ είναι προσεγμένα, φρέσκα και χειροποίητα, με την κουζίνα να συνδυάζει αμερικάνικες και ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις. Με μότο «Ό,τι Θες-Όσο Θες» και με πολύ ιδιαίτερη διακόσμηση σερβίρει κρέας με το κιλό, φρέσκα χειροποίητα πιάτα αλλά και γευστικότατα burgers.

image

Τα burgers είναι ζουμερά και πεντανόστιμα, όπως το Beef Abacus, με μεγάλο μοσχαρίσιο μπιφτέκι 180 γρ., τυρί, ντομάτα, καραμελωμένα κρεμμύδια και μπέικον που είναι πραγματικά άπαιχτο, όπως και οι ελληνικές προτάσεις, το κοντοσούβλι, οι μπριζόλες, τα μπιφτέκια, πιάτα δηλαδή που πάνε πολύ και με τις φρέσκες τηγανητές του πατάτες.

Φυσικά θα δοκιμάσεις και υπέροχες μπύρες από τον μακρύ κατάλογο με 26 ελληνικές και ξένες ετικέτες. Ενημερωθείτε από το fb για τα συχνά live και να θυμάστε ότι εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα μεγάλα αθλητικά event.

Στριγγάρη 3, Άγιος Δημήτριος (μετρό Δάφνη), 2130289328, fb: Abacus

image