- CITY GUIDE
- PODCAST
-
35°
Πού θα φας τον «Abacus»;
Με μότο «Ό,τι Θες-Όσο Θες» σερβίρει κρέας με το κιλό και υπέροχες μπίρες
Ένας καινούργιος, ζεστός και φιλόξενος all day χώρος δυο βήματα από το μετρό της Δάφνης για να φας τον άμπακο. Ανοιχτά από τις 8 το πρωί για εκλεκτό καφέ από διαλεχτό χαρμάνι 100% Arabica έως αργά το βράδυ για φαγητό και ποτό.
Τα πάντα εδώ είναι προσεγμένα, φρέσκα και χειροποίητα, με την κουζίνα να συνδυάζει αμερικάνικες και ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις. Με μότο «Ό,τι Θες-Όσο Θες» και με πολύ ιδιαίτερη διακόσμηση σερβίρει κρέας με το κιλό, φρέσκα χειροποίητα πιάτα αλλά και γευστικότατα burgers.
Τα burgers είναι ζουμερά και πεντανόστιμα, όπως το Beef Abacus, με μεγάλο μοσχαρίσιο μπιφτέκι 180 γρ., τυρί, ντομάτα, καραμελωμένα κρεμμύδια και μπέικον που είναι πραγματικά άπαιχτο, όπως και οι ελληνικές προτάσεις, το κοντοσούβλι, οι μπριζόλες, τα μπιφτέκια, πιάτα δηλαδή που πάνε πολύ και με τις φρέσκες τηγανητές του πατάτες.
Φυσικά θα δοκιμάσεις και υπέροχες μπύρες από τον μακρύ κατάλογο με 26 ελληνικές και ξένες ετικέτες. Ενημερωθείτε από το fb για τα συχνά live και να θυμάστε ότι εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα μεγάλα αθλητικά event.
Στριγγάρη 3, Άγιος Δημήτριος (μετρό Δάφνη), 2130289328, fb: Abacus
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.