Resto

Το Orient Express δεν είναι μια pub σαν όλες τις άλλες

Εδώ τα πάντα είναι «πρώτη θέση»

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
131964-299743.jpg

Εκεί που η κλασική πολυτέλεια και η διαχρονική ομορφιά συνάντησε τη μοντέρνα διάθεση και τις νεανικές ιδέες δημιουργήθηκε το Orient Express. Η αγγλική pub που πήρε το όνομά της από το διάσημο τρένο διαθέτει ένα ωραίο και άνετο εξωτερικό χώρο και ένα ιδιαίτερα φινετσάτο εσωτερικό. Εδώ τα πάντα είναι «πρώτη θέση»: από τους ανθρώπους που θα συναντήσετε, από τον καλοφτιαγμένο καφέ που θα πιείτε από τις 8 το πρωί, από τα δροσερά cocktail για τα καλοκαιρινά βράδια, από τα darts –τα γνωστά μας βελάκια– που μπορείτε να παίξετε μόνοι ή με την παρέα σας, από τις πολύ καλές μουσικές επιλογές που κινούνται σε ροκ, τζαζ, μπλουζ και ρυθμούς έντεχνου. Ναι, όπως κάθε αγγλική pub που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και το Orient Express διαθέτει ξεχωριστή θέση (και δική του ομάδα!) για το συναρπαστικό αυτό παιχνίδι.

image

Δυνατό του σημείο είναι η μπίρα: θα βρείτε μια πλούσια ποικιλία από ετικέτες αλλά και βαρέλι που θα τη συνοδέψετε με νόστιμα κρύα και ζεστά πιάτα, ποικιλίες και διάφορα σνακ. Το ταξίδι στον κόσμο της μπίρας ξεκινά με την επιβίβαση στο πιο μυστηριώδες τρένο όλων των εποχών.

image

Στα κοσμογυρισμένα «βαγόνια» της με τα ξύλινα μοναστηριακά τραπέζια και τη μεγάλη μπάρα, θα βρείτε 3 βαρέλια μπίρας και 25 ακόμα ετικέτες του μυθικού αυτού ποτού. Συνοδέψτε με εκλεκτά μπιρομεζεδάκια, (όπως λουκάνικα από τη Γερμανία, σαλάτες, πίτσες και λαχταριστές ποικιλίες).

image

Tip: Μη χάσετε τις πολύ ωραίες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μουσικές βραδιές του με dj sets και live – ενημερωθείτε σχετικά από το Fb: orientexpressgr

Λ. Δεκελείας 92, Ν. Φιλαδέλφεια, 2102584760

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.