- CITY GUIDE
- PODCAST
-
35°
Mέλισσες
Εξαιρετικοί μεζέδες από κάθε γωνιά της Ελλάδας κι ένας κήπος-όνειρο που δίνει την αίσθηση της εξοχής
![130509-295828.jpg 130509-295828.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2016/04/27/130509-295828.jpg)
Το αγαπημένο μεζεδοπωλείο της πόλης έχει έναν κήπο - όνειρο, ο οποίος περιτριγυρισμένος από φυτά και λουλούδια και με χαλίκι κάτω, θα σας δώσει την αίσθηση της τέλειας εξοχής. Σε αυτό το πολύ όμορφο περιβάλλον θα απολαύσετε εξαιρετικούς μεζέδες που έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Τα παιδιά εδώ επιμένουν στα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς και οι γεύσεις πραγματικά θα σας ξετρελάνουν, ενώ οι τιμές είναι αληθινά value for money και ο χώρος απόλυτα φιλικός, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε και κάποιες από τις ιδιαίτερές σας στιγμές.
Ο Στέλιος, ο Γιάννης, ο Γιάννης και ο... Γιάννης θα σε κάνουν να νιώσεις σαν το μέρος να είναι στέκι σου για χρόνια. Και το προσωπικό είναι άκρως φιλικό με τον κόσμο, υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση με τους θαμώνες, όπου οι περισσότεροι γνωρίζονται ήδη.
Γιατί Μέλισσες; Οι Μέλισσες έχουν αρκετές έννοιες που άρεσαν στους ιδιοκτήτες...Έχουν άμεση σχέση με το μέλι, το οποίο χρησιμοποιείται ως συστατικό στα πιάτα και στα ποτά του μαγαζιού, είναι εργατικές όπως τα παιδιά και παραπέμπουν στην καλή διάθεση και εποχή της Άνοιξης.
Ν. Τρυπιά 39-41, Νέα Φιλαδέλφεια, 210 2520566, fb: Μεζεδοπωλείο Μέλισσες. Καθημερινά από το μεσημέρι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.