- CITY GUIDE
- PODCAST
-
36°
Moby all day bar
Ήρθε για να μείνει ως το στέκι που μπορείς να περάσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σου
![130105-294521.jpg 130105-294521.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2015/05/25/130105-294521.jpg)
Το Moby All Day Bar ήρθε πριν λίγα χρόνια στον Πειραιά για να μείνει ως το στέκι που μπορείς να περάσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σου εκεί. Μπροστά στη θάλασσα και με industrial αισθητική προσφέρει από τις 9 το πρωί εκλεκτές ποικιλίες καφέ, ζεστά, κρύα και υγιεινά ροφήματα, εστιάζοντας πάντα στη γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση.
Με την πεποίθηση ότι η μοναδική του θέα στο γαλάζιο δεν είναι αρκετή για να αναπτύξει σταθερές «φιλίες», φροντίζει να μας κακομαθαίνει με τις ιδιαίτερες «ανησυχίες» του. Πριν περίπου ένα μήνα, οι γεύσεις του ανανεώθηκαν πλήρως υπό τις δημιουργικές οδηγίες του chef Στέφανου Τάτα, προσθέτοντας snacks, κυρίως πιάτα και επιδόρπια που θα ζήλευε κάθε σύγχρονο εστιατόριο.
Αντίστοιχα, διατήρησε τα all star cocktails του με ονόματα δημοφιλών καλλιτεχνών ή τραγουδιών, αλλά καλωσόρισε και νέα (όπως το frozen cocktail «Bowie» με σπιτική μαστίχα και τριαντάφυλλο), αποδεικνύοντας ότι η υπέροχη γεύση δεν σημαίνει απαραίτητα χιλιάδες θερμίδες.
Εξάλλου, το Moby έχει τη δική του running ομάδα «Moby Run», στις προπονήσεις της οποίας (κάθε Πέμπτη) μπορείς να συμμετέχεις δωρεάν. Διαφορετικά, χορεύεις στα συχνά του parties ή lives με guests διάσημους djs ή ξεσηκωτικά νεανικά συγκροτήματα και το αποτέλεσμα είναι σχεδόν... ίδιο!
Bonus: Οι foodies, κάθε Κυριακή (10.00-17.00) βρίσκουν εδώ τον «παράδεισο» του brunch με τεράστιες «φωτογενείς» μερίδες που κανείς δε θέλει να μοιραστεί για κανένα λόγο!
Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς, 2110 123778, Fb: mobyalldaybar, fb: mobyrun
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.