Resto

Moby all day bar

Ήρθε για να μείνει ως το στέκι που μπορείς να περάσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σου

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
130105-294521.jpg

Το Moby All Day Bar ήρθε πριν λίγα χρόνια στον Πειραιά για να μείνει ως το στέκι που μπορείς να περάσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σου εκεί. Μπροστά στη θάλασσα και με industrial αισθητική προσφέρει από τις 9 το πρωί εκλεκτές ποικιλίες καφέ, ζεστά, κρύα και υγιεινά ροφήματα, εστιάζοντας πάντα στη γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση.

image

Με την πεποίθηση ότι η μοναδική του θέα στο γαλάζιο δεν είναι αρκετή για να αναπτύξει σταθερές «φιλίες», φροντίζει να μας κακομαθαίνει με τις ιδιαίτερες «ανησυχίες» του. Πριν περίπου ένα μήνα, οι γεύσεις του ανανεώθηκαν πλήρως υπό τις δημιουργικές οδηγίες του chef Στέφανου Τάτα, προσθέτοντας snacks, κυρίως πιάτα και επιδόρπια που θα ζήλευε κάθε σύγχρονο εστιατόριο.

Αντίστοιχα, διατήρησε τα all star cocktails του με ονόματα δημοφιλών καλλιτεχνών ή τραγουδιών, αλλά καλωσόρισε και νέα (όπως το frozen cocktail «Bowie» με σπιτική μαστίχα και τριαντάφυλλο), αποδεικνύοντας ότι η υπέροχη γεύση δεν σημαίνει απαραίτητα χιλιάδες θερμίδες.

image

Εξάλλου, το Moby έχει τη δική του running ομάδα «Moby Run», στις προπονήσεις της οποίας (κάθε Πέμπτη) μπορείς να συμμετέχεις δωρεάν. Διαφορετικά, χορεύεις στα συχνά του parties ή lives με guests διάσημους djs ή ξεσηκωτικά νεανικά συγκροτήματα και το αποτέλεσμα είναι σχεδόν... ίδιο!

Bonus: Οι foodies, κάθε Κυριακή (10.00-17.00) βρίσκουν εδώ τον «παράδεισο» του brunch με τεράστιες «φωτογενείς» μερίδες που κανείς δε θέλει να μοιραστεί για κανένα λόγο!

Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς, 2110 123778, Fb: mobyalldaybar, fb: mobyrun

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.