- CITY GUIDE
- PODCAST
-
34°
![130088-294467.jpg 130088-294467.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2015/02/27/130088-294467.jpg)
Σε μια γειτονιά διάσημη για τις ψαροταβέρνες της, το Για Ψαράκι ξεχωρίζει. Φιλόξενο, με χώρο μέσα και έξω που θα σας δώσει την αίσθηση της θαλασσινής εξοχής και γεύσεις θαλασσινές και φρεσκότατες.
Θα απολαύσετε από γαύρους, σαρδέλες, αθερίνες, μπαρμπουνάκια, κουτσομούρες, αλλά και ιδιαίτερα πιάτα, σαν την τηγανιά σολομού, τη γαρίδα και το σολομό σουβλάκι, μύδια καπνιστά και αχνιστά αλλά και στο τηγάνι με καλαμποκάλευρο και σάλτσα ταρτάρ, μπουγιαμπέσα, χοχλιούς μπουρμπουριστούς, γαριδομακαρονάδα, μπακαλιάρο σκορδαλιά που θα σας μείνει αξέχαστος.
Οι άνθρωποι εδώ είναι πραγματικά επαγγελματίες, διαλέγουν κάθε μέρα προσεκτικά από την κεντρική αγορά ό,τι φτάσει στο τραπέζι σας, ενώ έχουν προνοήσει και με κάποια πιάτα και για τους αμετανόητους κρεατοφάγους.
Αθηνάς 8, Καλλιθέα (δίπλα από το Media Markt), 210 9530764-5, fb: Για Ψαράκι. Τρίτη-Κυριακή από το μεσημέρι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.