![130013-294255.jpg 130013-294255.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2016/09/06/130013-294255.jpg)
Ένα βράδυ τέσσερις φίλοι ρώτησαν τους εαυτούς τους τι αγαπούν περισσότερο από τις μικρές χαρές της ζωής. Η απάντηση ήταν δύο λέξεις: Burgers και cocktails! Και κάπως έτσι, σε μία ζωηρή γωνιά της πόλης δημιουργήθηκε το La Esquina, που έχει να σου πει 10 ζουμερές ιστορίες για burgers και άλλες τόσες για signature cocktails.
Σύντομα, τα νόστιμα μυστικά του γωνιακού μαγαζιού στην οδό Χάρητος μεταδόθηκαν από στόμα σε στόμα και η πόλη άρχισε να μαζεύεται εδώ για να τα δοκιμάσει. Ακούσαμε για μερικά που ξεχωρίζουν. Το ένα λέγεται Berlusconi Burger κι έχει μπιφτέκι Black Angus, λάδι τρούφας, bacon κ.ά.
Το άλλο έχει όνομα βουτυρένιο και λιώνει στο στόμα. Είναι το Chicken butter burger που θα σου πάρει το μυαλό! Όσο για τις ιστορίες των signature cocktails θα βρεις 12 και όλες θα θες να τις… ακούσεις. Κάν’ το σε κάποιο από τα συχνά event τους ή τα βράδια με dj sets.
Τip: Το άπαιχτο brunch που σερβίρεται 13.00-18.00 κάθε μέρα (!) και που θα λατρέψεις ακόμα περισσότερο αν είσαι egg lover. Extra tip: Όλες οι ιστορίες έρχονται και σπίτι σου με ένα κλικ εδώ.
Χάρητος 43, 210 7232575, www.laesquina.gr, Fb: La Esquina, instagram: la_esquina_kolonaki
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.