![130004-294219.jpg 130004-294219.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2015/12/05/130004-294219.jpg)
Λίγα βήματα από το λιμάνι, στην πιο θρυλική συνοικία του Πειραιά, η Madama σε υποδέχεται σε ένα κατακόκκινο σκηνικό που εξάπτει τη φαντασία. Γεωμετρικά φωτιστικά οροφής, έντονες σκούρες πινελιές και πάγκοι που ενώνονται με τη μπάρα σε ταξιδεύουν στην Τρούμπα της δεκαετίας του '60. Ατμοσφαιρική και έτοιμη για νέες εμπειρίες, η Madama ανοίγει τις πόρτες της στις 18.00 και υπόσχεται να μας διδάξει όλα τα μυστικά της αποπλάνησης.
Σου σερβίρει απολαυστικές ποικιλίες με ισπανικό χαμόν, πενταλογία κροστίνι και ποικιλία τυριών. Αφέσου στην ενέργεια της περιοχής απολαμβάνοντας τη Lolita, με βότκα, βανίλια Μαδαγασκάρης και φράουλες που σερβίρεται με lollipop και αγάπη. Προκάλεσε τη Miss Mulata, με γλυκές νότες από κακάο και καφέ σε λευκό ρούμι και φρεσκοστυμμένο χυμό lime ή πλησίασε Naked, με αρωματισμένη βότκα, φρέσκο ανανά και τζίντζερ. Κι όταν η νύχτα βαθύνει, άσε τους ρυθμούς που ανεβαίνουν να σε παρασύρουν σε ένα πάρτι μέχρι τα ξημερώματα, σε μία γωνιά του Πειραιά που δεν έσβησε ποτέ το φως.
2ας Μεραρχίας 9 & Φίλωνος 101, Πειραιάς, 21041745911, fb: Madama
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.