Resto

Barrio, μια γειτονιά στο Γκάζι

Νέο και ωραίο, έχει θέα στην Ακρόπολη και πεντανόστιμο brunch

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ένα νέο all day στέκι που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει. Αποτελείται από τρία επίπεδα, όπου ξεχωρίζουν οι νότες από Λατινική Αμερική, ο φανταστικός τεράστιος καναπές στον πρώτο όροφο αλλά και η καταπληκτική θέα σε Ακρόπολη και Λυκαβηττό από το roof garden, το οποίο διαθέτει γυάλινους «τοίχους» και «οροφή», που ανοίγουν και κλείνουν ανάλογα με τον καιρό. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από νωρίς, από τις 9 το πρωί που ανοίγει, σερβίροντας καταπληκτικούς στ’ αλήθεια καφέδες αλλά και ένα πεντανόστιμο brunch που τυπικά σερβίρεται έως τις 4 μετά το μεσημέρι αλλά ό,τι ώρα κι αν το παραγγείλετε κανείς δεν θα σας πει όχι.

Το φαγητό είναι κι αυτό εξαιρετικό, με πιάτα μεσογειακής κουζίνας στα οποία έχουν προστεθεί και σαρακοστιανές γεύσεις για όσους νηστεύουν, ενώ απίθανη είναι και η λίστα των κοκτέιλ, την οποία υπογράφει ο Βασίλης Κυρίτσης, καλύτερος Έλληνας bartender το 2012 στο διαγωνισμό World Class. Αρμονική με το χώρο και η μουσική, soul και funk κατά κύριο λόγο με μικρές δόσεις από έντεχνο ελληνικό ροκ αλλά και κάποιες mainstream πινελιές Παρασκευές και Σάββατα που το ξενυχτάει.

image

Ένας πολύ φιλόξενος και προσεγμένος χώρος που δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα σε όλα τα επίπεδα, με τιμές αληθινά προσιτές και υπηρεσία catering. Μη χάσεις το grand opening το Σάββατο 19/3 με guest dj τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου, celebrities και πολλές εκπλήξεις.

image

Τριπτολέμου 10 & Ευμολπιδών 24, Γκάζι, 210 3477379, fb: Barrio All Day