- CITY GUIDE
- PODCAST
-
36°
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![123588-277079.jpg 123588-277079.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2016/03/16/123588-277079_0.jpg)
Ένα νέο all day στέκι που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει. Αποτελείται από τρία επίπεδα, όπου ξεχωρίζουν οι νότες από Λατινική Αμερική, ο φανταστικός τεράστιος καναπές στον πρώτο όροφο αλλά και η καταπληκτική θέα σε Ακρόπολη και Λυκαβηττό από το roof garden, το οποίο διαθέτει γυάλινους «τοίχους» και «οροφή», που ανοίγουν και κλείνουν ανάλογα με τον καιρό. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από νωρίς, από τις 9 το πρωί που ανοίγει, σερβίροντας καταπληκτικούς στ’ αλήθεια καφέδες αλλά και ένα πεντανόστιμο brunch που τυπικά σερβίρεται έως τις 4 μετά το μεσημέρι αλλά ό,τι ώρα κι αν το παραγγείλετε κανείς δεν θα σας πει όχι.
Το φαγητό είναι κι αυτό εξαιρετικό, με πιάτα μεσογειακής κουζίνας στα οποία έχουν προστεθεί και σαρακοστιανές γεύσεις για όσους νηστεύουν, ενώ απίθανη είναι και η λίστα των κοκτέιλ, την οποία υπογράφει ο Βασίλης Κυρίτσης, καλύτερος Έλληνας bartender το 2012 στο διαγωνισμό World Class. Αρμονική με το χώρο και η μουσική, soul και funk κατά κύριο λόγο με μικρές δόσεις από έντεχνο ελληνικό ροκ αλλά και κάποιες mainstream πινελιές Παρασκευές και Σάββατα που το ξενυχτάει.
Ένας πολύ φιλόξενος και προσεγμένος χώρος που δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα σε όλα τα επίπεδα, με τιμές αληθινά προσιτές και υπηρεσία catering. Μη χάσεις το grand opening το Σάββατο 19/3 με guest dj τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου, celebrities και πολλές εκπλήξεις.
Τριπτολέμου 10 & Ευμολπιδών 24, Γκάζι, 210 3477379, fb: Barrio All Day
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.