Πριν από 10 χρόνια έκανε την εμφάνισή του στο Μαρούσι ένα εστιατόριο με νοσταλγική ατμόσφαιρα, vintage διάθεση και μια home sweet home αίσθηση που κίνησε την περιέργεια όλων. Το «Άνετον» είναι ιδανικό για όσους θέλουν να περάσουν ένα ήσυχο βράδυ ή μια Κυριακή μεσημέρι με παρέα, φίλους, σύντροφο ή συνεργάτες. Εδώ, οι γευστικές εκπλήξεις, οι προσιτές τιμές και ο ανακαινισμένος, ζεστός χώρος σε καθηλώνουν τόσο που δεν θες να φύγεις… Θες να μείνεις εκεί και να δοκιμάσεις όσο περισσότερα πιάτα γίνεται!
Όλα αυτά τα χρόνια η κουζίνα του εστιατορίου ανανεώνεται διαρκώς κρατώντας, όμως, σταθερά το χαρακτήρα του ελληνικού comfort food με αρκετές γευστικές «τσαχπινιές». Το ακόμη πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι το μενού αλλάζει κάθε πρώτη του μήνα, έχοντας πάντα σαν πυξίδα τα εποχιακά υλικά και τις άριστες πρώτες ύλες, έτσι ώστε να μη λείπει ποτέ η σωστή, αψεγάδιαστη γεύση στα πιάτα του. Με έμφαση στην Ελληνική κουζίνα, κάθε δημιουργία του chef περιέχει ένα twist παντρεύοντας την παραδοσιακή κουζίνα με τη μοντέρνα γαστρονομία.
Ο chef Βασίλης Ζώης, υπεύθυνος για το ωραίο μενού του εστιατορίου τα τελευταία χρόνια, πιστεύει πολύ στην απλότητα των γεύσεων και επιλέγει υλικά από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, δημιουργώντας συνταγές που όλοι θέλουν να δοκιμάσουν.
Αυτόν τον μήνα ο expert στο πάντρεμα ευφάνταστων μοντέρνων συνταγών με βάση τα παραδοσιακά προϊόντα, εμπνέεται από τον Μακεδονικό Χαλβά, δίνοντας άλλη διάσταση στο αγαπημένο γλυκό. Το αποτέλεσμα; Ένα λαχταριστό Μιλφέιγ με τραγανά χωριάτικα φύλλα και αφράτη μους από Μακεδονικό Χαλβά με γεύση βανίλια, συνδυασμένο με παγωτό πικρής σοκολάτας και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς. Ανυπομονείς να το δοκιμάσεις; Κι εμείς!
info: Στρατηγού Λέκκα 19, Μαρούσι, 210 8066700, Yπεύθυνος κρατήσεων: Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος
INFO
Διακόσμηση και ατμόσφαιρα "70s" και στα της κουζίνας περιποιημένα και "προχώ" σουβλάκια,κρεατικά αλλά και λίγο πειραγμένα μαγειρευτά.Και delivery
Δες αναλυτικάΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προσοχή τι διαβάζετε για την κουζίνα της Θεσσαλονίκης και πού σας στέλνουν για… τίμιο φαγάκι
Καλό φαγητό, μπάρα με ωραία κοκτέιλ και τέλειες μουσικές
20 χρόνια στην Ομήρου, θα βρεις πολλά περισσότερα από καλό και νόστιμο φαγητό
Στον πεζόδρομο της Καλαμιώτου ανακαλύψαμε την «τέχνη του να μην κάνεις τίποτα»
Μια μικρή, εκλεπτυσμένη Ιταλία στο Κολωνάκι
Εκεί όπου χτυπά η καρδιά του μεγαλύτερου πάρτι των Ιλισίων
Πάνω στη Μικρή Πρέσπα, και τη μεθοριακή γραμμή
Και μας επιστρέφει στην κλασική Αθήνα που είχαμε ξεχάσει
Ζωντανή μουσική, καλωσόρισμα με welcome drink, ευχές και, φυσικά, ένα λαχταριστό μενού
Εδώ θα απολαύσετε πιάτα αναπάντεχα νόστιμα, που θα σας θυμίσουν κάτι από το οικογενειακό κυριακάτικο τραπέζι!
Το αγαπημένο pasta spot της Αθήνας για αυτές τις γιορτές μας παρουσιάζει την Xmas Magic
Εορταστικό γεύμα σε ένα νεοκλασικό ιστορικό κτίριο που μετρά 140 χρόνια ζωής
Εδώ θα απολαύσεις τη γιορτινή πλευρά της πόλης
Αν ψάχνετε ένα πραγματικά ξεχωριστό εστιατόριο για να αλλάξετε τον χρόνο, το Varoulko είναι ιδανικό
Οι σεφ Pino Saccheri και Αλέξανδρος Λαζούλης δημιουργούν πιάτα που απογειώνουν τη σύγχρονη ιταλική κουζίνα
Το μενού περιλαμβάνει τα καλύτερα της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας με σύγχρονες πινελιές και γευστικές εκπλήξεις
Αξέχαστα ρεβεγιόν στο στέκι της Κηφισιάς
Γιορτινές γεύσεις και ζωντανή μουσική στο αγαπημένο εστιατόριο του Κολωνακίου
Σε έναν μοναδικό χώρο με απέραντη θέα στο λιμάνι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.