- CITY GUIDE
- PODCAST
-
30°
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![114029-226044.jpg 114029-226044.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2015/11/16/114029-226044.jpg)
«Εκλεκτά κρέατα σε χαμηλές τιμές». Μία φράση είναι αρκετή για να περιγράψει τη φιλοσοφία αυτού του αυθεντικού steak house. Συκώτι με μοσχολέμονο, πουρέ και μαρμελάδα λεμόνι, καταπληκτικό hanging tender, cote de veau για δύο (γαλλική κοπή black angus με παπαρδέλες λαχανικών και baby πατάτες), είναι μόνο μερικές από τις εξαιρετικές προτάσεις που θα έκαναν κάθε ορκισμένο κρεατοφάγο να παραμιλάει.
Δεν λείπει βέβαια η απαραίτητη συνοδεία, μία προσεκτικά διαλεγμένη λίστα με 35 ετικέτες κρασιών και τα μικρά, γλυκά θαύματα. Δοκίμασε μους σοκολάτας με σοκολατένιο μπισκότο, μπανόφι με καραμέλα και τάρτα λεμονιού με μαρέγκα και παγωτό lime.
Η φήμη που ακολουθεί το Moouu, όμως, δεν περιορίζεται μόνο στα εξαιρετικά πιάτα κρεατικών του, αλλά επεκτείνεται και στην μπάρα του. Μερικά από τα καλύτερα cocktails της πόλης σε περιμένουν εδώ. Απλά περιέγραψε στον barman το cocktail των ονείρων σου και ετοιμάσου να το πιεις...
Φοίβης 17, Γλυφάδα, 211 4096295
INFO
Μια πρόταση για καλό και ποιοτικό κρέας στη καρδιά της Γλυφάδας (απέναντι απο το κολυμβητήριο) σε ενα ζεστό industrial χώρο.
Δες αναλυτικάΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Domes Noruz Resort φιλοξενεί την dream team της θεσσαλονικιώτικης κουζίνας
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.