- CITY GUIDE
- PODCAST
-
36°
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![100210-200264.jpg 100210-200264.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2015/06/18/100210-200264.jpg)
Όμορφο, μικρό, χρωματιστό και ολοκαίνουργιο, το πρώτο Mongo sushi spot της πόλης, σίγουρα ήρθε για να μείνει. Η διαδικασία έχει ως εξής: κάνεις τη βόλτα σου στη Σκουφά, όταν σε πιάνει μια ξαφνική επιθυμία για sushi. Βλέπεις τότε το νεανικό και φρέσκο Monto Sushi Spot. Μπαίνεις μέσα και κοιτάζεσαι με μια βιτρίνα τύπου κοσμηματοπωλείου, πολύ διαφορετική όμως από αυτές που ξέρεις. Με περισσότερες από 40 διαφορετικές γεύσεις (που μάλιστα ανανεώνονται κάθε μήνα), δυσκολεύεσαι να διαλέξεις.
Και τι δεν θα βρεις! Από maki, sashimi και gunkan, μέχρι σαλάτες και έτοιμα πακέτα γευμάτων για να τσιμπολογάς sushi (και) στο δρόμο. Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός. Μπορείς να επιλέξεις από ένα τεμάχιο μέχρι όσα θες, φτιάχνοντας τους δικούς σου συνδυασμούς. Και όλα αυτά σε πολύ-πολύ καλές τιμές. Θα σας πούμε περισσότερα μόλις το δοκιμάσουμε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.