Ολόφρεσκα πιροσκί, αλµυρές κρέπες και πεντανόστιµα γλυκά!
Resto
Cafe Bar 67: Παραδοσιακό ουκρανικό brunch στην καρδιά των Εξαρχείων
Ολόφρεσκα πιροσκί, αλµυρές κρέπες και πεντανόστιµα γλυκά!
Brunch που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, χειροποίητα γλυκά και φανταστικά cocktails
Το πιο διάσημο brunch σε ολόκληρη την περιοχή
Και θέλουμε να δοκιμάσετε όσα μαγειρεύουμε στα ολόφρεσκα, ζεστά σαν ψωμάκια, podcasts του Μίξερ.
Πώς φτιάχνουμε καθαρό βούτυρο, πώς το λιώνουμε χωρίς να το κάψουμε και να μυρίσει, πώς το διατηρούμε;
Ήταν ο τρόπος να αντιμετωπιστεί η πανώλη
Το πού και το πότε φτιάχτηκε το βούτυρο αποτελεί αντικείμενο συζήτησης μέχρι και σήμερα, ιδιαίτερα στους γαστρονομικούς κύκλους
Μελωμένα μελομακάρονα, αφράτοι κουραμπιέδες, και πολλά ακόμα μοναδικά γλυκά