Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Θεματα
Podcast Μίξερ με την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: Τα μυστικά της τάρτας
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Από το παλικάρι της φακής μέχρι την Πίπη τη Φακιδομύτη
Ομορφαίνει με κρασιά και αρώματα της Νότιας Ελλάδας τα τσιμπούσια του Βορρά
Με πολλές προτάσεις για το «τι να φάω σήμερα»
Το μυστικό για να μην αρρωστήσεις βρίσκεται στην κουζίνα σου
H μαγεία των απλών πραγμάτων είναι μια σοβαρή και δύσκολη υπόθεση
Καινούργια χρονιά με πολλά νέα και ωραία εστιατόρια
Ο γνωστός food blogger μοιράζεται λαχταριστές «μαμαδίστικες» συνταγές και κουζίνα του κόσμου στο δεύτερο βιβλίο του