Το εστιατόριο που μας μύησε στη γαλλική κουζίνα
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
26°
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Ετοιμάσου για μια μοναδική εμπειρία με πολλές εκπλήξεις
Πόσα γαλλικά κρύβει η γλώσσα μας;
«Πάντα μου άρεσε η κουζίνα αυτής της χώρας. Ειδικά για τα γλυκά την είχα πάντοτε σύμβουλο στις συνταγές και στους πειραματισμούς μου»
Η προέλευσή της είναι γαλλική και υπάρχουν δύο θεωρίες για το πώς προέκυψε
Λένε ότι η κρέπα δεν είναι ένα απλό πιάτο, αλλά μια μορφή τέχνης. Ας γίνουμε, λοιπόν μαζί, καλλιτέχνες της κουζίνας!
Ο φυσικός τρόπος ξεπικρίσματος του καρπού είναι το μυστικό της μεγάλης νοστιμιάς τους
Μια συζήτηση με τον σεφ της Γαλλικής Πρεσβείας με αφορμή το «Merci Chef!»
Στο καινούργιο spot της Κυψέλης για νόστιμο και προσεγμένο φαγητό ενώ «πίσω» παίζει ροκ