Βαθύς γνώστης της ιαπωνικής κουζίνας, με θητεία στο περίφημο Nobu της Νέας Υόρκης. Μιλάμε μαζί του, για τι άλλο, για σούσι.
Θεματα
Χρόνης Δαμαλάς, ένας Ιάπωνας από τη... Χίο
Βαθύς γνώστης της ιαπωνικής κουζίνας, με θητεία στο περίφημο Nobu της Νέας Υόρκης. Μιλάμε μαζί του, για τι άλλο, για σούσι.
Και μερικά ακόμα πράγματα που (ίσως) δεν ήξερες για την αγαπημένη σου λιχουδιά
Ladolea, ένα πολύ δυνατό brand premium ελαιολάδου από τα αδέρφια Κλουτσινιώτη
Ο Athena International Olive Oil Competition θα διεξαχθεί 26-28 Μαρτίου στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών
Απλό και νόστιμο φαγητό στην καρδιά της Κηφισιάς
Πώς τα καταφέρνουμε όλοι και βγαίνουμε μετά από 40 μέρες νηστείας πιο τροφαντοί, είναι να απορείς...
Η νέα σειρά της Gaia εμπνέεται από τις ποικιλίες του Νότου