Η A.V. μιλάει με τον Γιώργο Μπάγκο, έναν από τους δημιουργούς των Three Cents
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Δρόμοι, στέκια, γειτονιές, σημεία της πόλης με το δικό τους γευστικό ίχνος
Τα κρασιά του Κτήματος Κυρ-Γιάννη είναι από τα πιο φημισμένα αυτής της χώρας. Μιλάμε με τον Στέλλιο Μπουτάρη.
Τα σημεία αναφοράς στον χάρτη της οινογευσίας
Τι πίνει ο Αθηναίος; Μιλώντας για τάσεις, και κυρίως πίνοντας ωραία κρασιά με τη Φωτεινή Παντζιά, ιδιοκτήτρια του κοσμαγάπητου wine bistro By the Glass.
Μιλάμε με τον Λεωνίδα Νασιάκο, τον άνθρωπο πίσω από τα κρασιά του βραβευμένου Οινοποιείου Semeli
Ο Χρήστος Μπαραφάκας συνεχίζει την οινική παράδοση του Οινοποιείου Μπαραφάκα από το 1920
Ρωτήσαμε τον Γιάννη Τρουπή μερικά πράγματα για τα πολλά υποσχόμενα κρασιά του Οινοποιείου Τρουπή