Έχει μια αίσθηση ελευθερίας αλλά μη γίνουμε και πρωτόγονοι…
Θεματα
Άραγε μπορείς να τρως με τα χέρια; Και αν ναι, τι και πότε;
Έχει μια αίσθηση ελευθερίας αλλά μη γίνουμε και πρωτόγονοι…
Σεμινάρια ιταλικής γαστρονομίας από τον Ιταλό Executive Chef, Mauro Peressini
Cocktails με ελληνικό twist και σύνθημα «think global, act local»
Το Flamingo ενώνεται με το Spoiled Bar σε ένα χρωματιστό, νόστιμο Σαββατοκύριακο
«Γλυκές μέρες» ξανά στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Τιτάνια
Ο Φιλάρετος Ψημένος είναι ο συγγραφέας του και μας μιλάει για τις «Γαστρονομικές ανησυχίες ενός ξενοδόχου» και άλλα ωραία…βουκολικά.
Μήπως εσύ τρως πιο «βασιλικά» απ' τη βασίλισσα; Συναρπαστικές λεπτομέρειες από τις διατροφικές συνήθειες της βρετανικής Αυλής
Το Amanita Grill άνοιξε με τυλιχτά και γύρο μανιταριών