Ο chef Γιώργος Αντωνέλλος μεταφράζει τη λιτή ομορφιά και την ιδιαίτερη φύση των Κυκλάδων μέσα από τη γαστρονομία.
Θεματα
3 συνταγές που υμνούν την απλότητα των Κυκλάδων
Ο chef Γιώργος Αντωνέλλος μεταφράζει τη λιτή ομορφιά και την ιδιαίτερη φύση των Κυκλάδων μέσα από τη γαστρονομία.
Ένα μοναδικό workshop αφιερωμένο στη βασίλισσα των αποσταγμάτων
Οι καλύτερες, πάνω στο κύμα, ταβέρνες στις Κυκλάδες
Ο Κρίτων Πουλής ήρθε με όλα τα γλυκά του στο κέντρο της πόλης
Ακούστε όσα εξομολογήθηκε στους Πρωταγωνιστές και στο pod.gr
Για πολλούς έχει την καλύτερη παραδοσιακή κουζίνα σε ολόκληρο το νησί