Δοκιμάσαμε το σουβλάκι που ετοιμάζεται να κατακτήσει την Αθήνα
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
31°
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Αν δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε, τα ταξίδια έρχονται σπίτι μας
Αναμένεται να ανοίξει με την άρση της καραντίνας και την απελευθέρωση της εστίασης
Τα είδη του ψωμιού και μερικοί από τους καλύτερους αθηναϊκούς φούρνους
Κάθε Αθηναίος θα ήθελε να το έχει κοντά στο σπίτι του
Οι ευωδιές θα σας σπάσουν τη μύτη πριν ακόμη ανοίξετε την πόρτα και σας τυλίξει αυτή η ζεστή αίσθηση του ψωμιού που μόλις βγήκε από το φούρνο
«Μας αρέσει να πειραματιζόμαστε συνέχεια, ενώ ακόμη και το πιο απλό ψωμί θα βρούμε τρόπο να το φτιάξουμε κάπως αλλιώς, να μην είναι αδιάφορο, ούτε συνηθισμένο, αλλά πολύ νόστιμο!»
Ο Σταμάτης Αλετράς είναι ένας αληθινά ευτυχισμένος άνθρωπος. Γιατί αγαπάει να φτιάχνει το ψωμί και να μας το προσφέρει