Για την pastry chef του Simul τα γλυκά από το παρελθόν είναι τάση
Θεματα
Η Έμμα Δελατόλα ανήκει στη νέα γενιά pastry chefs της Αθήνας
Για την pastry chef του Simul τα γλυκά από το παρελθόν είναι τάση
Οι παλιές ταβέρνες είναι ιστορικό κομμάτι της ελληνικής γαστρονομίας
Εδώ θα βρεις τα άπαντα για το τραπέζι της τσίκνας
Επειδή στη Βόρεια Ελλάδα «το έχουμε» με το σουτζουκάκι και δεν σηκώνουμε συζήτηση, το Καλύτερο Σουτζουκάκι το φιλοτεχνεί ένας Καβαλιώτης.
Όταν είμαστε πολλές ώρες μέσα στο σπίτι, χειμώνα καιρό, έρχονται μερικές μέρες που τρώμε τα πάντα. Και νύχτες, επειδή είναι τόσο κοντά με τις μέρες.
Η αναβίωση ενός «νομαδικού» τυριού με μεγάλη ιστορία