Τρώγοντας (και μαγειρεύοντας) έρχεται η όρεξη
Θεματα
Πώς μπορείς να κάνεις περισσότερα (κάνοντας λιγότερα) - Έκτο μέρος
Τρώγοντας (και μαγειρεύοντας) έρχεται η όρεξη
Ακολουθήσαμε τον Γιώργο Ζαρζώνη για να γνωρίσουμε από κοντά τους ανθρώπους, τη γαστρονομία και τις ιστορίες της περιοχής.
Ο Αύγουστος στην Αθήνα χρειάζεται δροσερά Abstract cocktails και μπαμπάτσικα hot dogs
Στο θρυλικό ξενοδοχείο Raffles στη Σιγκαπούρη εκεί που πρωτοσερβιρίστηκε
Μόλις προσγειώθηκε το viral παγωμένο επιδόρπιο που τρώγοντάς το κανείς δημιουργείται το "εφέ δράκου"
Στον φούρνο του Κακαράντζα για το καλό ψωμί αλλά και τη διάσημη μηλόπιτα
Μόλις άνοιξε σερβίροντας νόστιμα πιάτα με προϊόντα του τόπου